AKP Derince Gençlik Kolları Başkanı'ndan Kılıçdaroğlu'na hakaret

Kocaeli'nin Derince İlçesi'nde AKP Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sosyal medyadan, "93 yıllık garabetin çocuğu. Atan ne ki, sen ne olacaksın" sözleri ile tepki gösterdi. Tanju...

Kocaeli'nin Derince İlçesi'nde AKP Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sosyal medyadan, "93 yıllık garabetin çocuğu. Atan ne ki, sen ne olacaksın" sözleri ile tepki gösterdi. Tanju Yılmaz bir süre sonra tepki gören paylaşımını kaldırdı.

DHA'nın bildirdiğine göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çocuk tacizleriyle ilgili olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nu eleştirmesinin ardından, AKP Derince Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, dün akşam sosyal paylaşım sitesinden cevap verdi. Tanju Yılmaz, "Senin de, senin gibi kaç tane zerzevat varsa hiçbirinizin yatacak yeriniz yok. Bu toprakların tarihindeki en kara lekesiniz. 93 yıllık garabetin çocuğu. Atan ne ki sen ne olacaksın. Ahlaksız Kılıçdaroğlu" paylaşımında bulundu. Tanju Yılmaz'ın, Cumhuriyet ve Atatürk üzerinden Kılıçdaroğlu'na tepki göstermesine sosyal medyada tepkiler doğdu. Tanju Yılmaz yaklaşık 2 saat sonra paylaşımını kaldırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

En tehlikeli 4 burç!
"Akşener'den aldığımız bayrağı iktidara taşıyacağız"
Erdoğan, saldırıya maruz kalan öğretmene telefon açtı
İYİ Parti'nin yeni Genel İdare Kurulu (GİK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri belirlendi
Dünyada ilk! Kişiye özel ilk cilt kanseri aşısı test ediliyor!