AKP Genel Merkezi’ndeki zirvede gündem ekonomi değil İran’mış

Teamüllere aykırı olarak AKP Genel Merkezi’nde yapılan toplantıya Erdoğan ve Çetinkaya’nın yanısıra Başbakan Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın da katıldığı belirtilmişti.Reuters’a...

Teamüllere aykırı olarak AKP Genel Merkezi’nde yapılan toplantıya Erdoğan ve Çetinkaya’nın yanısıra Başbakan Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın da katıldığı belirtilmişti.

Reuters’a konuya ilişkin bilgi veren bir yetkili, toplantının gündeminin İran ile daha önce imzalanan yerel para birimi ticareti anlaşması olduğunu söyledi. Ayrıca, AKP Genel Merkezi’nde diğer ekonomi kurmaylarının katılacağı olağanüstü bir ekonomi toplantısının da yapılmayacağı belirtildi.

Döviz kurlarında bugün de devam eden çalkantının sonucunda doların, 4,5007 , avronun 5,3251, sterlinin 6,0681 lira ile Türk Lirası karşısında tarihi rekor seviyelere yükseldiği dakikalarda Merkez Bankası’ndan piyasaları soğutan açıklama gelmiş, aynı dakikalarda Erdoğan’la Çetinkaya’nın görüşmesine ilişkin haber medyaya yansımıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Yoğun Ziyaret Programıyla Dikkat Çekiyor
Artık, daha iyi bir gelecek adına, birlikte çalışmanın tam zamanıdır
TBMM'de Can Atalay'ın boşalan odasına İYİ Partili Erhan Usta yerleşti
"Netanyahu ateşkes müzakerelerini sabote ediyor"
Erdoğan'ın ziyaretinin ardından kritik zirve!: Özel ile Kılıçdaroğlu Ahlatlıbel’de bir arada!