AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan kongreden sonra ‘vaka sayısı düşecek’ demişti

AKP'li Cahit Özkan kongreden bir hafta sonra katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamada, "Göreceksiniz önümüzdeki süreçte vaka sayısında düşüş yaşanacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Ankara'da düzenlenen AKP'nin 7. Olağan Büyük Kongresi'nden bir hafta sonra katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamada, "Göreceksiniz önümüzdeki süreçte vaka sayısındaki artış yaşanmayacak, umuyoruz ve inanıyoruz ki düşüş yaşanacak" dedi. Fakat kongreden 15 gün sonra vaka ve vefat sayısında Türkiye 'rekor' kırdı. 

"REKOR" KIRDIK!

Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan günlük koronavirüs tablosuna göre; Türkiye’de son 24 saatte 302 bin 108 koronavirüs testi yapıldı, 54 bin 740 kişinin testi pozitif çıktı, 276 kişi hayatını kaybetti. Salgında günlük yeni vaka sayısı ve can kaybında rekor kırıldı. 

CHP'Lİ ÖZKAN: BU MİLLET BUNU UNUTMAZ!

CHP'li Tuncay Özkan kişisel Twitter hesabından AKP'li Cahit Özkan programdaki açıklamalarını "AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, kongreden bir hafta sonra göreceksiniz artış değil vaka sayısında azalış olacak diyordu. Bugün vaka sayısında rekor kırıldı. Bu millet bunu unutmaz!" notuyla paylaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Mutfakların Efsanevi İsmi Sonsuza Uğurlandı: Ünlü İş İnsanı Hayatını Kaybetti
İpragaz'ın kurucusu Yücel Kurttepeli hayatını kaybetti
"Temmuzda artış yapılmayacak"
Milli Emlak 400 Tarla ve Arsayı Satışa Çıkardı: Aylık Sigara Parasıyla Tarlanız Olabilir!
ABD'li çip şirketi Nvidia, İsrailli Run:ai'yi satın alacağını duyurdu