AKP grup toplantısında ‘Çocuklarım aç!’ isyanı!

AKP grup toplantısında bir yurttaş "15 Temmuz'a katıldım diye benim işimden ettiler, çocuklarım aç, bana yardım edin, mahkeme kararını tanıyın" dedi,

AKP grup toplantısında bir yurttaş "15 Temmuz'a katıldım diye benim işimden ettiler, çocuklarım aç, bana yardım edin, mahkeme kararını tanıyın" dedi, o sırada yayın kesildi. Yayın daha sonra tüm kanallarda Erdoğan'ın hazırladığı "Cemaat-CHP" videosuyla devam etti.

Erdoğan, İdlib krizi konusunda "Rejim güçlerinin ateşi sonucu İdlib’de şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Rejim saldırıları nedeniyle İdlib’de Şehit sayısı 14’ü yaralı sayısı 45’i buldu," dedi. Erdoğan, "Bu süreçte gözlem noktalarındaki veya diğer yerlerdeki askerlerimize en küçük bir zarar gelmesi halinde idlib’te Soçi muhtırası ile sınırlı kalmadan rejim güçlerini her yerde vuracağımızı buradan ilan ediyorum," ifadelerini kullandı.

FETÖ'nün siyasi ayağı tartışmalarına da değinen Erdoğan, "FETÖ'nün siyasi ayağı Kemal Kılıçdaroğlu kendisi ve ekibidir. Şimdi ne için böyle olduğunu tüm delilleriyle anlatacağım," hazırlattığı bir belgeseli izletti. Erdoğan, "FETÖ Kılıçdaroğlu'nun yatak odasına girmiş" dedi.

‘ÇOCUKLARIM AÇ’ DİYEN BİR KİŞİ SUSTURULDU

Erdoğan’ın konuştuğu sırada işsiz olduğunu söyleyen bir yurttaş ise bağırarak sorunlarını anlatmaya çalıştı. Bağıran kişi, “Ben 15 Temmuz’a katıldım diye beni işimden ettiler. Çoluk çocuğum aç. Bana yardım edin. Mahkeme kararını tanımıyorlar” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı