AKP harekete geçiyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan’a saha raporu sunulacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni yasama dönemi öncesinde milletvekilleriyle kahvaltıda buluşacak. Erdoğan, ABD dönüşü saha raporlarını inceleyip vatandaş sorunlarını dinleyecek. Ayrıca, devamsızlık konusunda uyarılarda bulunacak. AKP Strateji Ekibi saha verilerini analiz etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yasama dönemi öncesinde milletvekilleriyle bir araya gelerek kahvaltı yapacak. ABD ziyaretinden döndükten sonra, saha raporlarını inceleyip vatandaşların sorunlarını dinleyecek ve devamsızlık konusundaki uyarılarını paylaşacak.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yasama dönemi öncesinde milletvekilleriyle bir kahvaltı etkinliğinde bir araya gelecek. Bu buluşmada Erdoğan, saha raporlarını inceleyecek ve vekillerden vatandaşların sorunları hakkında bilgi alacak.

Türkiye gazetesinin haberine göre, AKP Strateji Ekibi parti genel merkezinde bir toplantı yaparak saha verilerini analiz etti. Erdoğan, ABD ziyaretinden döndükten sonra milletvekilleriyle gruplar halinde görüşerek, vatandaşların sorunlarını dinleyecek ve önerilere açık olacak.

Ayrıca, Erdoğan’ın milletvekillerine tecrübelerini aktararak devamsızlık konusunda uyarılarda bulunması da bekleniyor. Geçtiğimiz yıl Erdoğan, devamsızlık yapan vekillere yönelik olarak "Hakkımı helal etmiyorum" şeklinde uyarılarda bulunmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.