AKP İstanbul İl Merkezi bahçesinde yüksek şiddette bir patlama meydana geldi

Sütlüce'deki AKP İstanbul İl Merkezi binasının arkasına kimliği belirsiz kişilerce 2 adet ses bombası atıldı. Olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.Olay, saat 23.00...

Sütlüce'deki AKP İstanbul İl Merkezi binasının arkasına kimliği belirsiz kişilerce 2 adet ses bombası atıldı. Olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Olay, saat 23.00 sıralarında, Kağıthane Sütlüce'de bulunan AKP İstanbul İl Merkezi binasının arkasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz kişiler, il binasının arkasındaki boş alana 2 adet ses bombası attı. Bombalar büyük bir gürültü ile patladı. Olayda ölen veya yaralanan olmazken, binada da herhangi bir hasar meydana gelmedi.

Polis alarmda

Patlama sesi üzerine bina güvenliğini alan polis ekipleri alarma geçti. Patlama sesini duyan çevredeki vatandaşlar da paniğe kapıldı.

Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda zırhlı polis aracı sevk edildi. Özel Harekat polisleri de bina çevresinde inceleme yaptı. Bombayı atan kişilerin yakalanması için bölgede çalışma başlatıldı.

Bu arada, durumu şüpheli 15 yaşındaki bir genç gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Eyüp'te duyulan diğer iki patlamanın ise tam olarak nerede gerçekleştiği ise tespit edilemedi. Uzmanlar, diğer iki patlamanın da yine AKP il binasına atılan bombalardan kaynaklanmış olabileceğini belirtiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Mutfakların Efsanevi İsmi Sonsuza Uğurlandı: Ünlü İş İnsanı Hayatını Kaybetti
İpragaz'ın kurucusu Yücel Kurttepeli hayatını kaybetti
"Temmuzda artış yapılmayacak"
Milli Emlak 400 Tarla ve Arsayı Satışa Çıkardı: Aylık Sigara Parasıyla Tarlanız Olabilir!
ABD'li çip şirketi Nvidia, İsrailli Run:ai'yi satın alacağını duyurdu