AKP kulislerinden sarsıcı iddialar! Erdoğan, AKP'yi terk mi ediyor?

Halk TV'de yayınlanan 'Aslında' programında yaşanan güncel siyasi gelişmeler tartışılmış bulundu. Program Koordinatörü Kürşad Oğuz, Ak Parti içinde dolaşmakta olan şaşırtıcı iddiaları paylaşmış bulundu.

AİLESİ DIŞINDA KİMSEYLE GÖRÜŞMÜYOR

Halk TV'de yayınlanan 'Aslında' programında siyasi gelişmeler tartışıldı. Program Koordinatörü Kürşad Oğuz, AKP içinde dolaşan şaşırtıcı iddiaları paylaştı. Oğuz, "Benim konuştuğum adlar diyor ki 'Şu an partideki herkes tedirgin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ne yapacağını kimseye söylemiyor, sadece aileden birkaç kişiyle konuşuyor' dendi. Mesela Ramazan'da da orucunu açıp, namazını kılıp yeniden kendi odasına çekiliyormuş. Şu anda ne yapacağı kestirilemiyormuş. Büyük bir tedirginlik hakimmiş."

'GENEL BAŞKANLIĞI BIRAKABİLİR'

"Özellikle Kabine'de büyük bir değişiklik yapacağı konuşuyor. MKYK ve MYK için de değişimler konuşuluyor. AKP'nin Nisan'daki kongresinin Kasım'da olacağı söyleniyor. Benim konuştuğum adlar çok enteresan bir şey daha söylediler. Ben bunun gerçekleşeceğini zannetmiyorum. Konuştuğum kişiler 'Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP Genel Başkanlığını bırakabilir' dediler," ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Bahçeli’nin 17-25 çıkışı açıkça görüldüğü gibi demogojiden ibaret
Verilen ret kararı utanç meselesidir
AK Parti'de gergin il başkanları toplantısı
AK Parti yönetimi ve bürokraside köklü değişim hazırlığı
Biden ve Trump canlı olarak 7 Haziran’da ve 10 Eylül’de tartışacaklar