AKP Milletvekili Nazırlı: Üzerinde 10.780 TL Bulunan Kişi Dilenci Değil

AKP Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, dilenci sanılan ve üzerinde 10.780 TL bulunan kişinin köylülerin yardımlarıyla yaşayan biri olduğunu belirtti. "Adamcağızı hem dilenci yapmışlar hem de parasını almışlar," diyen Nazırlı, durumu Vali'ye ilettiklerini ve ilgilendiklerini açıkladı.

AKP Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından yapılan bir dilenci operasyonunda üzerinde 10.780 TL bulunan kişinin dilenci olmadığını, Baskil’in Deliktaş köyünde halkın yardımları ile yaşayan biri olduğunu belirtti. "Adamcağızı hem dilenci yapmışlar hem de parasını almışlar. Vali beye durumu izah ettim," dedi.

AKP Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda üzerinde 10 bin 780 TL bulunan kişinin dilenci değil, Baskil’in Deliktaş köyünde halkın yardımları ile yaşayan biri olduğunu belirterek, "Adamcağızı hem dilenci yapmışlar hem de parasını almışlar. Vali beye durumu izah ettim" dedi.

Elazığ Belediyesi Zabıta ekiplerinin yaptıkları dilenci operasyonunda üstünden 10 bin 780 TL çıkan yurttaş için, "Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizle birlikte yapmış olduğumuz dilenci çalışmasında Gazi Caddesi üzerinde dilencilik yapan şahıs alınarak karakolumuza getirilmiştir. Yapılan üst araması sonucunda şahsın üzerinde toplamda 10 bin 780 TL para çıkmıştır. Bu para tarafımızca tutanak tutulup kayıt altına alınmıştır. İdari yaptırım tespit tutanağı tutulmuştur" açıklaması yapılmıştı.

Nazırlı, X hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada olayın bir yanlış anlaşılma olduğunu belirtti ve şunları kaydetti:

"Amca dilenci değil. Zaten videodan görüldüğü üzere kendisini pek ifade edebilecek durumda da değil. Az önce köyün muhtarı beni aradı. Gariban bir yurttaş olduğunu ve elindeki parayı köylülerin yardımı ile toparladığını söyledi. Yani adamcağızı hem dilenci yapmışlar hem de parasını almışlar. Vali beye durumu izah ettim. İlgileniyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.