AKP MYK bugün Erdoğan başkanlığında toplanıyor: Masada neler var?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında toplanacak AKP MYK toplantısında, “Türkiye Buluşmaları” programının ilk raporları değerlendirilecek. Ekonomi ve yaşam pahalılığı ön planda olacak, yeni anayasa çalışmaları ve diğer yasama konuları da ele alınacak.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün yapılacak AKP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında, ekonomi ve yaşam pahalılığı konuları ana gündem maddeleri olacak. Toplantıda, partinin bu ay başlattığı "Türkiye Buluşmaları" programının ilk etabından elde edilen raporlar detaylı olarak değerlendirilecek. 

AKP’nin Türkiye genelinde esnaf, STK’lar, çiftçiler, işçiler ve emeklilerle gerçekleştirdiği görüşmeler sonucunda, vatandaşların talepleri ve sorunları raporlanmıştı. Bu raporlar, toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulacak ve ekonomik iyileşme stratejileri ile bu konuda atılacak adımlar belirlenecek. 

Toplantıda ayrıca yaşam pahalılığı ve ekonomik zorluklarla ilgili yapılması gereken düzenlemeler tartışılacak. Yeni anayasa çalışmaları ve Meclis’te ele alınacak diğer yasama konuları da gündeme getirilecek. Partinin bu süreçte alacağı kararlar, halkın ekonomik durumunu iyileştirme hedefi doğrultusunda şekillenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.