AKP Sözcüsü Ünal: İnce''nin bugünkü tavrını takdir etmek lazım

AKP Sözcüsü Ünal, "Muharrem İnce''nin bugünkü tavrını takdir etmek lazım" dedi.

AKP Sözcüsü Ünal, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce'nin basın toplantısındaki açıklamalarını değerlendirdi. Ünal, "Muharrem İnce'nin bugünkü tavrını takdir etmek lazım. İnce'nin mesajları umut verici" dedi.

Ünal, şunları söyledi:

"Bu Cumhuriyetin kazanımıdır. Sandıkta milletin iradesi tecelli etti. Bunu yıpratmamak lazım. Bu siyasetçilerin sorumluluğudur. Demokrasi tecelli etmiştir. Millet iradesinin yüzde 98'lik bölümünün parlamentoda temsili sevindirici. Türkiye dünyaya örnek gösterilebilecek bir tablo ortaya koydu. Muharrem İnce'nin bugünkü tavrını takdir etmek lazım. Kullandığı cümle önemli. 'Başkalarının yenilgileri üzerine başarı inşa edemezsiniz' dedi. Sayın Cumhurbaşkanımız Muharrem İnce 'nin bu sözünü çok değerli bulduğunu söyledi. Ben de Muharrem İnce 'nin bu sözünü çok değerli bulduğumu söyleyeyim.

'İNCE'NİN İFADELERİ UMUT VERİCİ'

Bu millet seçtiyse saygı duymak zorundasınız. Karşılıklı güven ve işbirliğinin inşası için Sayın Cumhurbaşkanımızın attığı adımlara ben şahidim. Ben Muharrem İnce 'nin ifadelerini umut verici buluyorum. Ben Muharrem beyle 2 yıl grup başkanvekilliği yaptık. Demokrasiye saygının Muharrem Bey tarafından vurgulanması demokrasi adına önemli şeyler.

Seçimin sonuçlarıyla ilgili genel başkanımıza rapor hazırlayacağız. Bunun sonucunda da kendi pozisyonumuzu belirleyeceğiz. Cumhur İttifakı büyük bir zafer kazanmıştır. AK Parti olarak biz de hangi sorunlar yaşandı değerlendireceğiz. Üst kurulumuzda bu konuları açık net konuşacağız.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel'den Erdoğan'a anlamlı hediye: Cumhuriyet Ateşi
Özgür Özel, Erdoğan ile görüşmesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek
İYİ Parti Trabzon’da istifalar devam ediyor
Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow ile bir görüşme gerçekleştirdi
Meclis Başkanı Kurtulmuş bugün DEM Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisi'ni ziyaret edecek