AKP torpili WhatsApp’ta patladı!

Mesaja göre, AKP Ceyhan İlçe Başkanı Süleyman Ulu, bir kadın öğretmenin, müdür yardımcısı yapılması için, MEB Ceyhan Şube Müdürü'ne talimat verdi. MEB Ceyhan Şube Müdürü Murat Bulut ise bu öğretmenin, müdür yardımcısı...

Mesaja göre, AKP Ceyhan İlçe Başkanı Süleyman Ulu, bir kadın öğretmenin, müdür yardımcısı yapılması için, MEB Ceyhan Şube Müdürü'ne talimat verdi. MEB Ceyhan Şube Müdürü Murat Bulut ise bu öğretmenin, müdür yardımcısı olması için yazısının yazıldığını bildirdi.

Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre; Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, ''Milli Eğitim Müdürlüğü' grubundaki WhatsApp yazışmasını yayınladı. Mesajlara göre, AKP Ceyhan İlçe Başkanı Süleyman Ulu, Şehit Fehmi Koç İlköğretim Okulu'ndaki bir kadın öğretmenin, Büyükmangıt İlköğretim Okulu'nda müdür yardımcısı pozisyonunda göreve başlaması için MEB Ceyhan Şube Müdürü Murat Bulut'a talimat verdi.

SONRA ''YAZI SEHVEN OLDU' YAZDI

Bulut ise, “Büyükmangıt İlköğretim Okulu'nun müdür yardımcılığı için Süleyman Ulu, Şehit Fehmi Koç'taki bayan için birini yollamış Mustafa Bey'in yanına. Ben de ''yazısı yazıldı' dedim. Haberin olsun müdürüm'' diye yazarak öğretmenin işleminin başlatıldığını duyurdu. Mesajı yanlış yere yolladığını fark eden Bulut, “Yazı sehven atılmıştır'' dedi.



Yazışmayı yayınlayan Koncuk ise, “Bir WhatsApp kazası daha. Ceyhan AKP Başkanı Süleyman Ulu, müdür yardımcısı olarak bir okula öğretmen görevlendirmesi istemiş. Emrin başüstüne demişler'' diye açıklama yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Adana'da Yol Çökmesi: Kamyon Çukura Düştü, Şans Eseri Yaralanan Olmadı
Öğretmen adaylarına şimdi de eğitim akademisi şartı! KPSS’yi kazanmak yeterli değil
'Milliyet farkı' alan Limak Hotels'e 54 bin 694 TL idari ceza geldi
Bahçeli'den Dervişoğlu zaferine ‘ihanet’ yorumu
TÜİK rakamları açıkladı: Dış ticaret açığı gerilemeye başladı