AKP vekilinin yalan söylediği ortaya çıktı

AKP İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, hayatında hiç Mercedes marka araba kullanmadığını söylemişti. Kan'ın sosyal medya hesabı üzerinden Mercedes marka araç sürerken paylaşılan videosu ortaya çıkınca, Kan'ın yalan söylediği anlaşıldı.

AKP İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hiç Mercedes araba kullanmadım" dedi. Fakat Kan'ın Instagram üzerinden Mercedes bir araç kullanırken paylaştığı video ortaya çıktı.

AKP İstanbul milletvekili Ravza Kavakcı Kan, daha önceden yaptığı bir paylaşımı unutarak yalan söyleyince medyanın diline düştü. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın bir kullanıcının tweetini alıntılayarak "Babam Giyimkent'teki restaurantı devredince dobloyu sattık, şu an yok." yazması üzerine Kavakcı Kan, konuya dahil olmak istedi. Bu tweeti alıntılayarak "Eski kasa 1988-1990 model Broadway’den güzeli yok benim için..." yazan Kavakcı Kan'a takipçilerinden biri "Öyle olduğu için mi Mercedes'e biniyorsunuz?" diye sordu. Bunun üzerine Ravza Kavakcı Kan, daha önce hiç Mercedes araba kullanmadığını söyledi.

Ancak daha önce Instagram hesabında Mercedes kullanırken bir videosunu paylaştığını unutan Kavakcı Kan'ın yalanı ortaya çıktı. Yalanı ortaya çıkan Kavakcı Kan, herkesin kandilini kutlamakla yetindi.

İşte Kan'ın Merdeces kullanırken yaptığı paylaşım;

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İYİ Parti Trabzon’da istifalar devam ediyor
Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow ile bir görüşme gerçekleştirdi
Meclis Başkanı Kurtulmuş bugün DEM Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisi'ni ziyaret edecek
El sıkışıp eleştireceğiz
Yapılan açıklamalara bakarsanız yeni bir anayasa gözükmüyor