AKParti ilçe başkanı 40 saniye ile ölümden döndü! Hurdaya dönen cipi facianın boyutunu gösterdi

Artvin'in Murgul ilçesinde meydana gelen heyelan, AKP İlçe Başkanı Recep Levent Gülsuyu'nun aracına büyük zarar verdi. Heyelan sonucu yamaçtan kopan kaya ve taş parçaları, Gülsuyu’nun park halindeki aracının üzerine düştü. Gülsuyu, "40 saniye ile ölümden döndük. Aracım hurdaya dönmüş." dedi.

Artvin'in Murgul ilçesinde meydana gelen heyelan, AKP İlçe Başkanı Recep Levent Gülsuyu'nun aracına büyük zarar verdi. Heyelan sonucu yamaçtan kopan kaya ve taş parçaları, Gülsuyu’nun park halindeki aracının üzerine düştü.

FELAKET ANI: ARACI HURDAYA DÖNDÜ

Heyelanın yaşandığı olay yerinde bulunan AKP İlçe Başkanı Gülsuyu, aracının parti ilçe binasının önüne park ettiğini belirterek, "Aracımdan çıktıktan sonra büyük bir gürültü duydum. Ne olduğunu anlayamadım. Vatandaşların bağırması üzerine geriye döndüğümde aracımın üzerine kaya parçalarının düştüğünü gördüm. 40 saniye ile ölümden döndük. Yaşayacak günümüz varmış. Aracım hurdaya dönmüş." ifadelerini kullandı.

OLAY ANINI BU SÖZLERLE ANLATTI

Heyelanın yaşandığı sırada aracından uzakta olan Gülsuyu, o anları şu şekilde anlattı: "Aracımı parti ilçe binasının önüne park ettim. Parti binasından bir evrak alıp, aracıma dönecektim. Aracımdan çıktıktan sonra büyük bir gürültü duydum. Ne olduğunu anlayamadım. Vatandaşların bağırması üzerine geriye döndüğümde aracımın üzerine kaya parçalarının düştüğünü gördüm."

Yaşanan olay sonrasında bölgede güvenlik önlemleri alınırken, Gülsuyu ve çevresindekiler 40 saniye içinde yaşadıkları korku dolu anları unutamayacaklarını dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Çöp konteynerine atılan çuvaldan 6 köpek yavrusu çıktı
Canlı yayında 8 yaşındaki kızı için 'müstehcen' ifadeler kullanan kadına gözaltı
Depremzede Orhan Erdoğan kimseye sesini duyuramadığı için yaşamına son verdiği ortaya çıktı
HPV aşısı nedir ve ücretsiz HPV aşı başvurusu nasıl yapılır?
MİT'ten çocuklara önemli uyarı: 5 madde sıralandı!