Akpartili Erdoğan’dan Mardin Mitinginde Çarpıcı İddialar!

Erdoğan, Mardin mitinginde CHP-DEM iş birliğini eleştirdi, Filistin desteğini vurguladı ve Mardin'e yapılan yatırımları paylaştı.

Akpartili Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mardin'deki mitingde, CHP ve DEM Parti iş birliğini eleştirerek, Türkiye'nin Filistin'e verdiği desteği vurguladı ve Mardin'e yapılan yatırımları paylaştı.

Akpartili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'deki AK Parti seçim mitinginde, Türkiye'nin siyasi gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. CHP ve DEM Parti arasında iş birliği olduğunu öne sürerek, "Kent uzlaşısı diye bir şey uydurdular, kimin eli kimin cebinde belli değil." dedi. Akpartili Erdoğan, belediyelerin "DEM'le beraber yönetilecekler" ve "DEM'siz yönetilecekler" olarak ikiye ayrılmasını eleştirerek, bu politikaları şeffaflıktan uzak bulduğunu ifade etti.

Akpartili Erdoğan, Türkiye'nin Filistin davasına verdiği desteği vurgulayarak, "Türkiye'nin Filistin davasına verdiği kuvvetli desteğin şahidi bizzat Filistinli kardeşlerimizdir." şeklinde konuştu. Ayrıca, Mardin'in kültürel ve tarihi değerlerine vurgu yaparak, şehrin güzelliklerini övdü ve önümüzdeki seçimlerde Mardin'de arzu edilen oy oranlarına ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Akpartili Erdoğan, Mardin'e yapılan yatırımlar ve projeler hakkında bilgi vererek, şehre sağlık, eğitim, ulaşım ve altyapı alanlarında önemli katkılar sağlandığını belirtti. Toplamda 204 milyar lira değerinde yatırım yapıldığını açıkladı. Ayrıca, trafik kazasında yaşamını kaybeden polis memuru için taziyelerini ileterek konuşmasını sonlandırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kızlı erkekli konserler istemiyorum: Rektörlük bahar şenliğine izin vermedi
Özel 'yeni anayasa' ile ilgili konuştu: "Çok uzağız"
Ankara'da trafiğe çıkacak olanlar için uyarı: Belirli yollar kapanacak
Selin Şekerci'den Kötü Haber Geldi!
Ex'ten Yine Olmadı! Jennifer Lopez ve Ben Affleck Boşanıyor!