AKPartili Optimar Anketi: İstanbul'da Ekrem İmamoğlu önde

Optimar Araştırma tarafından yapılan son İstanbul anketine göre, İstanbul'da gerçekleşecek olan seçimler öncesi önemli bir gelişme yaşandı. Ekrem İmamoğlu, ankette birinci sırada yer alarak liderliği elde etti. Ses AKParti sempatizanı Abdülkadir Selvi'den geldi.

31 Mart yerel seçimlerine yönelik önemli bir anket sonucu ortaya çıktı. AKParti sempatizanı Hilmi Daşdemir'in sahibi olduğu Optimar Araştırma tarafından yayınlanan İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı yarışı anketine göre, İstanbul seçimlerinde Ekrem İmamoğlu birinci sırada yer alıyor. Bu sonuç, yandaş yazar Abdülkadir Selvi'nin köşesinde geniş bir şekilde ele alındı.

 

İSTANBUL SEÇIMLERINDE İMAMOĞLU ÖNDE

Ankete katılanların yüzde 46,3'ü "Ekrem İmamoğlu seçilmeli" derken, yüzde 42,1'i "Murat Kurum seçilmeli" yanıtını verdi. Kararsız olanların oranı ise yüzde 5,7 olarak belirlendi. Ankete katılanlara "Kim seçilecek?" sorusu sorulduğunda ise yüzde 50,5'i Ekrem İmamoğlu, yüzde 41,7'si Murat Kurum dedi. Bu sonuçlar, İstanbul seçimlerinin nabzını tutan önemli bir gösterge olarak değerlendiriliyor.

ABDÜLKADİR SELVİ: İMAMOĞLU ÖNE GEÇTİ

Anket sonuçlarına değinen Abdülkadir Selvi, İstanbul seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'nun öne geçtiğini ve halkın tercihinin bu yönde olduğunu belirtti. Bu durum, seçim sürecinin nasıl şekilleneceği konusunda önemli ipuçları sunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel: Soma'da Toplantı ve Eğitim Mitingleri Devam
Devlet, ticarethane değildir
Öğretmenlere yönelik fiillerde cezalar yarı oranında artırılacak
"Daha kaç kişiyi öldürmesi gerekiyor?"
Azerbaycan ve Ermenistan Dışişleri Bakanları, Kazakistan'da buluştu