AKParti'nin kalesinde bayat ekmeğe zam geldi

Kocaeli'de bayat ekmeğe, taze ekmekten daha fazla zam geldi. Taze Ekmeğin fiyatı 50 kuruş arttı, bayat ekmek 1 TL fiyat güncellemesi geldi. Vatandaşlar, “Normal ekmeğe kuruşluk zam yapılırken, bayat ekmeğe bu kadar yüksek zam yapılması çok adaletsiz” diyerek isyan etti.

Kocaeli’nde bayat ekmeğe de zam geldi. Taze ekmeğin fiyatı 50 kuruş artarken, bayat ekmeğin fiyatı 1 lira arttı. Vatandaşlar tepki gösterdi.

Kocaeli’nde aralık ayında ekmeğe gelen 50 kuruşluk zam, bayat ekmeği de vurdu. Taze ekmeğin fiyatı 50 kuruş artarken, bayat ekmeğin fiyatı 1 lira arttı.

BAYAT EKMEK 5 LİRA OLDU

1 Ocak’tan itibaren geçerli olan ekmek zammıyla birlikte taze ekmek 7,5 liradan 8 liraya yükseldi. Normal ekmek 7,5 lira iken bayat ekmek 4 lira idi. Ekmeğe gelen 50 kuruşluk zam sonrası normal ekmek 8 lira, bayat ekmek ise 5 lira oldu.

Vatandaşlar, "Normal ekmeğe kuruşluk zam yapılırken, bayat ekmeğe bu kadar yüksek zam yapılması çok adaletsiz" diyerek isyan etti.

Seçim üzerine yapılan zamma isyan eden bir yurttaş "5 kişilik bir aileyiz. Utanarak söylüyorum fakat bayat ekmek yiyoruz. Çocuklarımız taze istiyor fakat alım gücümüz yok diyemiyoruz. Daha sağlıklı böylesi diyerek onları kandırıyoruz. 1 TL zam bazılarına göre az gelebilir. Günde en az 10 ekmek giriyor evime. Şimdi her gün 50 TL ekmek parası vereceğim. Yazıklar olsun. Gelsinler kapıma benden oy istesinler" dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Petrol Fiyat Tahminleri Düşüyor: EIA'nın Raporu Açıklandı
Bir ilde taksi ücretlerine zam yapıldı
Enerjisa Enerji, Karataş'ta Sürdürülebilir Balıkçılık Projesiyle Çevre Dostu Ekonomi İnşa Ediyor
Mart Ayında Türkiye'de Konut Kredileri Yüzde 14 Arttı
Vestel Elektronik tahvil ihracında beklentileri aştı: 800 milyonun üzerinde talep!