AKP'de ?kaybedenler kulübü: Erdoğan kimleri 'harcadı' ?

Alameti farikası 'Beraber yürüdük biz bu yollarda' şarkısı olan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2003''te AKP kurucusu olarak yola çıkan 26 ismin bir çoğu ile yollarını ayırdı.Cumhuriyet gazetesi, 'Kaybedenler Kulübü' olarak o isimlerin...

Alameti farikası 'Beraber yürüdük biz bu yollarda' şarkısı olan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2003''te AKP kurucusu olarak yola çıkan 26 ismin bir çoğu ile yollarını ayırdı.

Cumhuriyet gazetesi, 'Kaybedenler Kulübü' olarak o isimlerin şimdi nerelerde hangi görevlerde olduğunu derledi. Asıl cevap bekleyen soru ise "Gerekirse her makamdan vazgeçerim ama AK Parti'nin zarar görmesine izin vermem" diyen Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da bu 'kulübe' katılıp katılmayacağı!

Partisinin grup toplantısında kendisine savaş açan 'Saray' ekibini ağır sözlerle eleştiren ve istifa sinyali veren Davutoğlu'nun akıbeti, bu akşam Erdoğan ile yapacağı görüşmenin ardından belli olacak.

Davutoğlu'nun siyasi geleceğinin belirsizliği devam ederken, gelin biz AKP kurucularının şu anki durumuna bir göz atalım..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Eski İYİ Parti üyesi Yusuf Halaçoğlu, yeni bir parti kurma hazırlığı içinde: Adını duyurdu!
"İsrail, Hamas’ın taleplerini kabul etmeyecek ve savaşmaya devam edecektir"
"İsrail, hesap vermesi gerektiği halde cezasız kalıyor"
"Kamuoyunun bildiği pek çok gerçek gizlenmeye çalışılıyor"
İngiltere’de Sadiq Khan 3.Londra Belediye Başkanı Seçildi!