AKP'de Konyaspor krizi: Hedefte Binali Yıldırım mı var?

ABC Haber MerkeziSabah saatlerinde Bylock kullandığı iddiasıyla ifadesi alınan Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’ın serbest bırakılmasına AKP’den tepki geldi. AKP İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Ahmet Şan’ın serbest bırakılmasına...

ABC Haber Merkezi

Sabah saatlerinde Bylock kullandığı iddiasıyla ifadesi alınan Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’ın serbest bırakılmasına AKP’den tepki geldi. AKP İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Ahmet Şan’ın serbest bırakılmasına tepki göstererek, “Millet adına soruyorum. Bylock'tan gözaltına alınan bu şahıs neden sonra serbest bırakıldı. Bu şahsı koruyan mı var?'' diye sordu.

''FUTBOLUN BAĞIRSAKLARI TEMİZLENMELİ’
Twitter adresinden açıklamalarda bulunan Metin Külünk, “Millet adına soruyorum. Bylock'tan gözaltına alınan bu şahıs neden sonra serbest bırakıldı. Bu şahsı koruyan mı var? Konya'da olup bitenleri millet çok iyi takip ediyor. Kim kime hangi baskıları uyguluyor, Kim kimi niçin koruyor Hepsini millet biliyor. dalet ve güvenlik bürokrasisine milletin çağrısıdır,Konya'da kimin akrabası kimin iş ortağı olduğuna bakmayacağınızdan emindir milletimiz. Millet bu tip cümleler duymaktan bıktı artık,ve yeter diyor Kim olursa olsun hesabı sorulacaktır Şahsi ikbal milletin kaderinin önüne geçemz. O onun yakını,bu bunun ortağı bu şunun akrabası bu bunun arkadaşı," cümlelerini millet duymak istemiyor Ve gereğinin yapılmasını istiyor. Ellerindeki para gücü ile Konya'daki Fetö yapılanmasının işbirlikçi ayağı YEREL MEDYA üzerinde konunun konuşulmaması için BASKI YAPMAYIN. Futbol'da FETÖ YAPILANMASININ MUTLAKA ÜZERİNE DAHA GÜÇLÜ GİDİLMELİ.Temiz futbol İçin.FUTBOLUN BAĞIRSAKLARI TEMİZLENMELİ'' ifadelerini kullandı.

BİNALİ YILDIRIM KORUMAYA ALMIŞTI
Başbakan Binali Yıldırım, PFDK’nın Süper Kupa final maçında sahaya bıçak atan ve sahaya inerek taşkınlık çıkaran taraftarlar nedeniyle 5 maç seyircisiz oynama kararı verdiği Atiker Konyaspor’a sahip çıkmıştı. 19 Ağustos Cumartesi günü yaptığı konuşmada Binali Yıldırım, “Verilen cezanın da inşallah en hafif şekilde atlatılması için gereken gayreti göstereceğim'' demişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Euroleague'in deneyimli hakemi hırsızlık yaparken yakalandı
Real Madrid, Arda Güler'in golü ile kazandı
Trabzonspor, 8 yıl aradan sonra ilk defa büyük bir hamle yapmaya hazırlanıyor!
Monaco, kendi sahasında Fenerbahçe Beko'ya karşı dengeyi sağladı
Arda Güler Real Madrid tarihine geçti! Tüm dünya onu konuşuyor