AKP'den Bahçeli'nin önerisine destek!

AKP Grup Başkanı Naci Bostancı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sadece büyükşehir belediye başkanlarının seçilmesi, seçilenlerin ilçe belediye baŞKAN

AKP Grup Başkanı Naci Bostancı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sadece büyükşehir belediye başkanlarının seçilmesi, seçilenlerin ilçe belediye başkanlarını belirlemesi önerisine destek verdi.

AKP Grup Başkanı Naci Bostancı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, belediye başkanlığı seçimine ilişkin önerisine destek verdi.

31 Mart yerel seçimleri hakkında DHA'ya değerlendirmelerde bulunan Bostancı, Bahçeli'nin "Öyle bir sistem inşa edilsin ki, sadece büyükşehir belediye başkanını seçelim, o da üstlendiği görev ve yetkiye dayanarak ilçe belediye başkanlarını belirlesin" önerisini "çok kıymetli" diye niteleyerek, buna ilişkin çalışmalar yapılabileceğini söyledi.

Bostancı "Sayın Bahçeli, kamu hizmetinin daha iyi verilmesi ve büyükşehir belediye başkanı ile ilçe belediye başkanı arasında, hizmet etme çalışmalarını, çabalarını sekteye uğratacak siyasal farklılıkların olmaması için, bu değerlendirmeyi yaptığı kanaatindeyim. Sayın Bahçeli, bir öneride bulundu. Bu çok kıymetlidir. Buna ilişkin çalışmalar yapılabilir ama bunlar ortak mutabakat ile yapılır" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"İsrail, hesap vermesi gerektiği halde cezasız kalıyor"
"Kamuoyunun bildiği pek çok gerçek gizlenmeye çalışılıyor"
İngiltere’de Sadiq Khan 3.Londra Belediye Başkanı Seçildi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Yoğun Ziyaret Programıyla Dikkat Çekiyor
Artık, daha iyi bir gelecek adına, birlikte çalışmanın tam zamanıdır