AKP'den Burger King Açılışına Çelenk: Protesto Eden Yurttaşa Saldırı!

Rize Merkez Çarşı Mahallesi'ndeki Burger King açılışında, AKP’li İl Genel Meclisi Başkanı Ali İmran Büyük’ün gönderdiği çelenk, bir protestoya neden oldu. Açılışta yaşananları protesto eden bir yurttaş, saldırıya uğradı. İşte detaylar...

Rize'nin Merkez Çarşı Mahallesi'ndeki AVM'de gerçekleştirilen Burger King açılışında, İsrail'e yönelik bir protesto gösterisi gerçekleşti. Türkiye'deki birçok vatandaş, İsrail’in Filistin, Lübnan ve İran'a yönelik saldırılarına tepki olarak, İsrail’i desteklediğini düşündükleri markalara karşı çıkıyor.

Habere Tanık'ın bildirdiğine göre, açılış sırasında bir yurttaş, Burger King’in dolaylı olarak İsrail’i desteklediğini belirterek protesto yaptı. "Filistin halkı katledilirken bu firmanın açılışını yapmak, katliamlara destek vermektir" diyerek tepkisini dile getiren vatandaş, protestosu üzerine açılışa katılan bir grup tarafından fiziki saldırıya uğradı. Tekme ve tokatlarla darp edilen şahıs, olay yerinden kaçarak bir aracın içine bindi ve uzaklaştı. Olayla ilgili polis incelemesi başlatıldığı bildirildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.