AKP'den İtiraf Gibi Açıklamalar: ‘Vatandaşımız Bu Enflasyondan Dertli

AKP Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, partisinin ‘Türkiye Buluşmaları’ programında enflasyon ve ekonomik durum hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Aydoğdu, partisinin "tökezlediğini" kabul ederken, enflasyonla ilgili vatandaşların endişelerini anladıklarını belirtti.

AKP Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, partisinin Aksaray’daki ‘Türkiye Buluşmaları’ programında önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında, AK Parti’nin geçmişteki başarılarına atıfta bulunarak, bugünkü ekonomik zorluklara ve enflasyon sorunlarına değindi.

Aydoğdu, partisinin şu anda "tökezlediğini" ifade ederek, "2002 yılında iktidara geldiğimizde milletin halinden anlamak bizim en önemli gerçeğimizdi. Milletimizin gözyaşını sildik, dertlerini dinledik ve kalpten bir bağ kurduk. Bugünlerde bir tökezleme içindeyiz. Bu gerçeği kabul etmeliyiz. Bizim şiarımız halden anlamaktır" dedi.

Enflasyon konusuna da değinen Aydoğdu, vatandaşların yüksek fiyat farklarından dertli olduğunu belirtti. "Türkiye büyüyen bir ülke ve büyük bir imparatorluğun mirasçısı. Çevresindeki belirsizlikler ve ekonomik zorluklara rağmen milletimiz birliğini korumaya çalışıyor. Siyasetçilerin milletin halinden anlaması bu mücadelede büyük önem taşıyor" şeklinde konuştu.

Erken seçim çağrısında bulunanlara da cevap veren Aydoğdu, "Hodri meydan diyoruz. Milletin kalbine seslenen varsa çıksın meydana. Bu tökezleme, yeni bir çıkış için bize kuvvet verecektir. Milletin gözyaşlarını gizlice silerek büyük Türkiye yolunda devam edeceğiz" şeklinde ifadeler kullandı.

Cengiz Aydoğdu’nun açıklamaları, partinin mevcut ekonomik zorluklara ve vatandaşların yaşadığı enflasyon problemlerine nasıl yaklaşacağı konusunda ipuçları veriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.