AKP'li Aydoğdu: ”Bugünlerde bir tökezleme içindeyiz, bu gerçeği kabul edeceğiz”

AKP Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, partisinin ‘Türkiye Buluşmaları’ programında ekonomik sıkıntılara değindi ve “Bir tökezleme içindeyiz, bunu kabul ediyoruz. Erken seçim çağrılarına hodri meydan diyoruz” dedi.

CENGİZ AYDOĞDU’NUN AÇIKLAMALARI

AKP Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, partisinin Aksaray’daki ‘Türkiye Buluşmaları’ programında önemli açıklamalarda bulundu. Aydoğdu, mevcut ekonomik durum ve erken seçim çağrıları hakkında konuştu.

"BİR TÖKEZLEME İÇİNDEYİZ"

Aydoğdu, partisinin şu an bir "tökezleme" içinde olduğunu kabul ettiklerini belirterek, "Bu gerçeği kabul edeceğiz. Bizim şiarımız halden anlamaktır. Vatandaşımız bu enflasyon ve fiyat farkları mevzusunda dertli. Biz bu konuyu da anlıyoruz" dedi.

"MİLLETİN GÖZYAŞINI SİLDİK"

2002 yılında AK Parti’nin iktidara gelmesinin en önemli nedeninin milletin halinden anlamak olduğunu ifade eden Aydoğdu, "Milletin gözyaşını gözünden gizlice sildik, milletin derdini dinledik. Milletimizin derdi ile dertlenip, onlarla hemhal olduk. Milletimizin kalbiyle muhatap olduk. Milletin kalbinden aldığımız emir ile 23 senedir bizlere bu ülkeyi idare etme ruhsatı veriliyor" dedi.

"ERKEN SEÇİM ÇAĞRILARINA YANIT"

Erken seçim çağrılarına ilişkin ise Aydoğdu, "Hodri meydan diyoruz. Milletin kalbine seslenen varsa çıksın meydana diyoruz. Bu tökezlemenin yeni bir çıkış için yeniden bize kuvvet verdiğine, yeniden ders alarak milletin gözyaşlarını gizli silerek, büyük Türkiye yolunda uzun bir yolculuğa devam edeceğimize inanıyoruz" şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE’NİN STRATEJİK KONUMU"

Türkiye’nin büyük bir imparatorluğun mirasçısı olduğunu ve bulunduğu bölgede istikrar sağlarsa çevresinin ateşe verildiğini belirten Aydoğdu, ülkenin emperyalistlerin dikkatinde olduğunu vurguladı. "Hiçbir zaman işlerin iyi gitmemesi istenilen, kendi dertleriyle uğraşılsın istenilen, mütemadiyen üzerimizde operasyonlar çekilen bir ülkeyiz" dedi.

"BİRLIK VE BERABERLİK"

Son olarak, Türkiye’nin tarihinden ve birlikten aldığı güç ile ayakta kalmaya çalıştığını belirten Aydoğdu, AK Parti’nin bu süreçte yeniden milletin gözyaşlarını gizlice silerek büyük bir yolculuğa devam edeceğine inandıklarını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.