AKP'li Bakan'ın arşivinden: Yargı ve poliste cemaatçi yapılanma olamaz

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın 2012’de CNN Türk’te Hande Fırat’a verdiği söyleşide söylediği “Yargıda, poliste cemaat yapılanması yok'' sözleri tekrar gündem oldu.Bozdağ, Fırat’ın “Poliste, yargıda cemaat yapılanması...

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın 2012’de CNN Türk’te Hande Fırat’a verdiği söyleşide söylediği “Yargıda, poliste cemaat yapılanması yok'' sözleri tekrar gündem oldu.

Bozdağ, Fırat’ın “Poliste, yargıda cemaat yapılanması var mı?'' sorusuna 'Ya hayır öyle birşey olabilir mi' şeklinde cevap veriyor.

Bakan Bozdağ memurların KPSS ile atandığını belirterek şöyle cevap veriyor:


FETHULLAHI ÖVDÜĞÜ KONUŞMA İÇİN 'İNANARAK YAPTIM' DEMİŞTİ

Bakan Bozdağ, 2011 yılında TBMM'de yaptığı ve halen de Meclis tutanaklarında yer alan Fethullah Gülen'i övücü sözleri için ''O konuşmayı inanarak yaptım. Çünkü o dönemde Fetullahçı terör örgütünün suç, ihanet şebekesi olduğuna dair bir bilgim yoktu'' demişti.

'DEVLETİN DENETİMİ, GÖZETİMİ ALTINDA...'

Bozdağ, TBMM Genel Kurulunda Fethullah Gülen'e 'çete' diyen muhalefet vekillerine tepki göstererek "Fethullah Gülen bu ülkenin yetiştirdiği değerli bir kıymettir. Seversiniz sevmezsiniz ama değerli bir insandır, bilge bir insandır.Bu ülkenin milli ve manevi değerlerine bağlı nesillerin yetişmesi için hizmetini yapıyor. Her şey de açık. Devletin denetimi gözetimi altında açık.Her şey göz önünde olan... Hakkında savcılık kararı olmayan birine çete derseniz ona haksızlık edersiniz" ifadelerini kullamıştı.

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu başkanlığında ilk toplantı gerçekleşti
Özel, Bahçeli ile görüşecek
İYİ Parti'de Deprem! İlçe Yönetimi Topluca İstifa Etti!
Özgür Bey, Kemal Kılıçdaroğlu değil; bu tartışmalar bizi sadece yıpratır
Özel'den Erdoğan'a 'yumuşama' cevabı: "Gezi'dekiler içerideyken normalleşme olmaz"