AKP'li Başkan: NASA'nın yeni keşfettiği gezegen yüz yıllardır Ulu Cami minberinde!

Bursa’nın AKP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, NASA’nın keşfettiğini duyurduğu yedi yeni gezegenin Ulu Cami minberine yüzlerce yıl önce işlenmiş olabileceğini iddia etti. Altepe, "bilimin" sırlarını çözmek...

Bursa’nın AKP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, NASA’nın keşfettiğini duyurduğu yedi yeni gezegenin Ulu Cami minberine yüzlerce yıl önce işlenmiş olabileceğini iddia etti. Altepe, "bilimin" sırlarını çözmek için herkesi Ulu Cami'ye davet etti!

Bursa’nın AKP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, NASA’nın keşfettiğini duyurduğu yedi yeni gezegenin Ulu Camii minberine yüzlerce yıl önce işlenmiş olabileceğini iddia etti.

Üzerinde Güneş, Dünya ve diğer gezegenlerin işlendiği minberde 20’nci yüzyılın ilk yarısında keşfedilen Plüton’un da bulunduğunu öne süren Başkan Altepe, sözü NASA’nın keşfettiği gezegenlere getirerek, “Burada gizemini koruyan farklı bir gezegen de var. Bu gezegenin de bugünlerde bilim adamlarının üzerinde çalıştığı ve ''Yeni gezegen bulundu’ şeklinde açıklama yapılan gezegenlerden biri olduğunu tahmin ediyoruz'' dedi. 

NASA, Güneş Sistemi dışında Dünya büyüklüğünde yedi yeni gezegen keşfettiğini, bunlardan üçünün yaşama elverişli olabileceğini duyurmuştu.

HERKESİ ULU CAMİ'YE DAVET ETTİ!

Başkan Altepe, bilim insanları ve yetkililere bir çağrıda da bulunarak, “Gelsinler bunların sırlarını çözsünler ve buradan Batı’ya verdiğimiz bu ilim ve bilgileri en güzel şekilde ortaya çıkarsınlar. Bu konuda elimizde güzel bir kaynak var. Herkesi Bursa’ya Ulu Cami’ye ve bu eserleri aydınlatmaya davet ediyoruz" dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.