AKP’li Başkan’ın jakuzi sefası… Başkan jakuzide fakirleri aşağıladı

AKP’lilerin ve vekil çocuklarının lüks yaşamı sosyal medyada büyük tepki toplamaya devam ediyor. Başkan’ın jakuzi görüntüleri istifa getirdi

AKP'li vekillerin çocuklarının lüks yaşamı sosyal medyada büyük tepki topladığı şu günlerde, AKP Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç'ın jakuzide kaydettiği görüntüleri de tepki topladı. Saraç, videosunda "Lan fakirler! Oğlum beni rahatsız etmeyin tamam mı. Biraz keyif ediyorum" ifadesini kulandı.

AKP Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, bir otel odasında jakuzi keyfini cep telefonu kamerasıyla çekti. Yaptığı çekim sırasında sarf ettiği sözler, tepkilere neden oldu.  Saraç, sosyal medyada gündem olan videosunda; “Lan Fakirler! Oğlum beni rahatsız etmeyin. Tamam mı? Biraz keyif ediyorum” dedi.  

AKP’li Başkan’ın jakuzi görüntüleri istifa getirdi

Tepkiler üzerine yazılı açıklama yayınlayan AKP’li siyasetçi, görüntülerin iki yıl önce kendi WhatsApp grubunda paylaşılan bir espri olduğunu, kötü niyetli şekilde sosyal medyada paylaşıldığını ifade etti.

“Ben burada bir kesimi aşağılayıcı ya da küçük düşürücü düşünerek kesinlikle hareket etmedim” diyen Saraç, ‘videonun saf ve temiz niyetle izlenmesi halinde ironi amaçlı çekildiğinin ve bir kesimi aşağılama amacı gütmediğinin görüleceğini’ savundu.

AKP’li yönetici, şu ifadeleri kullandı: “Gelinen noktada konunun davamıza, partimize ve gençlik kolları teşkilatlarımıza zarar verdiğini görmekteyim. Bu sebeple AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden, halkımdan ve bu davaya gönül vermiş dava arkadaşlarımdan özür dileyerek ayrıldığımı bildiriyorum.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

CHP ile Gezi mahkumlarını salma pazarlığı mı?
Belli ki 31 Mart sonrasında hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
AK Partili adayların seçim masrafını belediye ödemiş
Bazı isimler değişiyor
Günlük kirası 25 bin TL; Allah ıslah etsin