AKP'li Başkanlar 15 Temmuz gecesini oturdukları yerde gülerek geçirmiş

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş’ın gündeme getirdiği AKP Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Korkut ile Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in uzun namlulu silahla fotoğrafları yankı uyandırdı....

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş’ın gündeme getirdiği AKP Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Korkut ile Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in uzun namlulu silahla fotoğrafları yankı uyandırdı. Korkut, "Ruhsatlı av tüfeğim, fotoğraf da 15 Temmuz gecesi çekildi" dedi. Fotoğrafta başkanların sohbet ettikleri ve yüzlerinde gülümseme olduğu fark ediliyor.

Fotoğrafın 15 Temmuz akşamı saat 22.00 sıralarında çekildiğini belirten AKP'li Korkut, "Biz bu fotoğrafı paylaştık. Barış Yarkadaş paylaşılmış olan eski fotoğrafı alıp yeni gibi sunmuş. Darbe akşamı ilçe olarak burada toplandık. Silahlı insanlar arkadaşlarımızı tehdit etti. Önlem amaçlı beklemeye başladık. Fotoğraftaki silah ruhsatlı av tüfeğimdir. Uzun namlulu otomatik silah değildir. Silah hâlâ evimde duruyor. Ruhsatı da vardır. Referandum öncesi birileri algı operasyonu yapmaya çalışıyor" dedi.

O fotoğraf şöyleydi:

TANKLARIN ÜZERİNE KİM ÇIKTI?
AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş da Korkut'u doğrulayarak, "Bu, 15 Temmuz gecesinde çekilen bir fotoğraf ve yeni bir fotoğrafmış gibi dolaştırılıyor. Bizim şiddeti, silahı tasvip etmek gibi bir durumumuz söz konusu olamaz" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Amatör Lig takımlarının taraftarları birbirine girince maç iptal edildi!
Saf duygulara sahip 3 burç: Diğer insanlara karşı çok iyi niyetliler
Hacettepe Üniversitesi'nden ülkücü grup açıklaması: "40 cm pala ile saldırdılar"
Şöhretin Zirvesindeyken İstanbul'u Terk Etti! Tarık Tarcan Tanınmaz Halde!
Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner'den Feyza Civelek'e Öyle Sözler Etti Ki!