AKP'li Belediye Başkanı Adaylarından Skandal İfadeler: Küfür ve Tepkiler

AKP'nin belediye başkanı adayları arasında yaşanan skandallar gündemi sarsmaya devam ediyor. Niğde, Balıkesir ve Konya'dan gelen haberler, partililerin kullanılan küfürlü ifadeler ve tepkilerle anılmasına neden oldu. Detaylar için haberimizi okuyun.

Niğde'nin Hacıabdullah beldesinden AKP'li belediye başkanı adayı olarak gösterilen Babaoğlan Altun, düzenlediği toplantıda skandal bir ifade kullanarak gündeme geldi. Altun'un mikrofon elindeki konuşması sırasında jandarma komutanına yönelik sarf ettiği küfürlü ifade, toplantıya katılanları şaşkına çevirdi.

ALTUN'UN TEPKİSİ: "HAK ETTİ"

Toplantıdaki katılımcıların bu küfürlü ifadeye tepki göstermesi üzerine Babaoğlan Altun'un verdiği tepki ise dikkat çekiciydi. Altun, "Hak etti" diyerek skandal ifadesini savundu.

AKP'E BAĞLI DİĞER SKANDALLAR

Niğde'den sonra bir diğer örnek, Balıkesir Bandırma'dan aday gösterilen eski AKP milletvekili Mehmet Cemal Öztaylan'ın, tarla fiyatları üzerinden tartıştığı vatandaşa yönelik sarf ettiği "nah" çekme ifadesiydi.

Ayrıca Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde tekrar aday gösterilen Belediye Başkanı Mehmet Kale'nin de vatandaşlara hitap ettiği sırada kullandığı küfürlü ifadeler gündeme damga vurdu. Kale, konuşmasında, "Başka birisi olsa kapıyı üstüne kitler, s.... eder" ifadelerini kullanarak kamuoyunda büyük tepki topladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Devlet, ticarethane değildir
Öğretmenlere yönelik fiillerde cezalar yarı oranında artırılacak
"Daha kaç kişiyi öldürmesi gerekiyor?"
Azerbaycan ve Ermenistan Dışişleri Bakanları, Kazakistan'da buluştu
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın BAE Ziyareti: İş Birliğinde Yeni Adımlar