AKP'li Belediye Başkanı işçileri tehdit etti: 'Erdoğan'ı eleştirirseniz...'

AKP'li Kahramankazan Belediye Başkanı Oğuz, belediye işçilerini AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirmeleri halinde işten çıkartmakla tehdit etti.

Ankara'nın AKP'li Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, belediye işçilerine işten çıkarma tehdidinde bulundu. Belediye işçilerinin bulunduğu salonda konuşma yapan Oğuz, belediye işçilerinin AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirmesi halinde işten çıkartılacağını belirtti.

Oğuz'un konuşması şöyle:

"Ağzımızdan çıkan lafa sahip olmazsak, hakim olmazsak, kime ve neye hizmet ettiğimizi hesaplayamazsak, hangi kuruma ve hangi devlete ait olduğumuzu bilemezsek, ait olduğunuz yere gidersiniz. Onun için de üzülmenizi istemem. Bu uyarılarımı ve ikazlarımı dikkate alın ki üzülmeyesiniz. Kendini buraya ait hissetmeyen arkadaşım ait olduğu yere gitsin. Belediyenin bütün ekonomik imkanlarını zorlayacağız, bütçeye ekstra yük gelecek onu karşılayacağız. Bunun karşısında da çıkacak kendini bilmez birisi ağzını ayıra ayıra bu ülkenin cumhurbaşkanını eleştirecek, ağzını ayıra ayıra bu belediyenin başkanını eleştirecek. Yarın başına taş düştüğü zaman 'niye düştü' diye sorma, bundan dolayı düştü"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel'den Erdoğan'a anlamlı hediye: Cumhuriyet Ateşi
Özgür Özel, Erdoğan ile görüşmesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek
İYİ Parti Trabzon’da istifalar devam ediyor
Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow ile bir görüşme gerçekleştirdi
Meclis Başkanı Kurtulmuş bugün DEM Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisi'ni ziyaret edecek