AKP’li belediyede araç kiralama skandalı: ‘Beytül mal talanda’

Saadet Partisi Adıyaman İl Başkanı Haşim Asnuk, Adıyaman Belediyesi’nde araç kiralanmasından kaynaklı gerçekleşen milyonluk talan ve israfı sosyal medya hesabından paylaştı.Asnuk, sosyal medya hesabından Adıyaman Belediyesi’nin...

Saadet Partisi Adıyaman İl Başkanı Haşim Asnuk, Adıyaman Belediyesi’nde araç kiralanmasından kaynaklı gerçekleşen milyonluk talan ve israfı sosyal medya hesabından paylaştı.

Asnuk, sosyal medya hesabından Adıyaman Belediyesi’nin araç kiralayarak yaptığı israfa yönelik belgeleri paylaşarak: “Adıyaman Belediyesi KDV dahil 75 milyona 3 yıllığına kiraladığı ikinci el araçları, sıfır alsa 36 milyona mal edecek. Beytül mal talanda” diye yazdı.

KAMU ZARARI 45 MİLYON

Belgede yer alan ifadelere göre Adıyaman Belediyesi 06/08/2019 tarihinde gerçekleştirdiği ihalede KDV dahil 75 milyona 3 yıllığına Ankara’da bir firma ile anlaşıldığı belirtilmiş.

İhaleye konu olan araçların sıfır ve ikinci fiyatları, işçi ve yakıt maliyetleri incelendiğinde, araçlar sıfır alındığında işçi ve yakıt masrafları dahil daha az maliyetli olacağını belirten Asnuk, en az 45 milyon TL paranın israf edildiğini açıkladı.

Haşim Asnuk’un sosyal medya hesabında paylaştığı belgeler şu şekilde:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özel'den İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Müsavat Dervişoğlu'na tebrik mesajı geldi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan 'ara zam' sorusuna yanıt
"Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak"
İmamoğlu ve Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik mesajı gönderdiler
"Ayrıca Meral Akşener çok değerli bir insan"