AKP’li belediyeye Redhack darbesi: ‘Kayyum öyle değil böyle atanır’

Susuz Belediyesine ait internet sitesinde "Saray, saltanatını sürdürmek için yoksul halkımızın emeğine çöreklenerek oluşturduğu kamburu her geçen gün büyümektedir." yazıldı, görenler şaşırdı...

Redhack, AKP'li Afyonkarahisar Merkez Susuz Belediye'sinin internet sitesini hacledi. İnternet sitesine yerleştirilen mesajda, ''Kayyum öyle değil böyle atanır. Hak yiyen hack yer. Unutmayız, affetmeyiz, uzlaşmayız.'' ifadesine yer verildi.

Son yerel seçimlerinde yüzde 52'lik oy oranı ile AKP'nin kazandığı Afyonkarahisar Merkezı Susuz Belediyesi'ne ait internet sitesi hacklendi. Twitter'dan, Mehmet Selek'in başkanlığı yürüttüğü Susuz Belediyesi ile ilgili olarak "Kaldığımız yerden devam ediyoruz. Ateşi siz istediniz cehennem olup geldik. Değirmenlerinize su taşımayacağız! Belediyelerinize kayyum atıyoruz" açıklaması yapıldı. Redhack tarafından hacklenen Susuz Belediyesine ait internet sitesinde ise "Saray, saltanatını sürdürmek için yoksul halkımızın emeğine çöreklenerek oluşturduğu kamburu her geçen gün büyümektedir. AKİŞİD ve MHP çetesi terör retoriği ile halkın demokratik haklarını gasp ederek iradesini ihlal edip onlarca belediyeye darbe yapmıştır. Değirmenlerine su taşımayacağız. Kayyum öyle değil böyle atanır. Hak yiyen hack yer. Unutmayız, affetmeyiz, uzlaşmayız" yazısı paylaşıldı.

 

Afyon şehri Susuz Belediyesi hacklendi. Redhack yine ağır bir mesaj bıraktı

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Alaşehir İYİ Parti İlçe Başkanı ve yönetiminden sekiz kişi istifa etti ve CHP'ye geçti
Kişisel veriler yurt dışına aktarılıp, yurttaş güvenliği ihlal ediliyor
İktidar ile Anayasa değişikliği konusunda yan yana gelmemiz mümkün değil
AK Parti'de hükûmetin 2028'e kadar gidemeyeceği konuşuluyor
Erdoğan dışında ‘yeni politikalar üretebilen isimler olmadığı’ dillendiriliyor