AKP'li Çorum Belediye Başkanı: "Yarış bittikten sonra da koşan atlarız"

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, düzenlenen anahtar teslim töreninde, seçim dönemindeki yoğun çalışmalarını vurguladı. Geçen yıl 55 bin ton mazot kullanıldığını belirten Aşgın, bu yılın dokuzuncu ayında 59 bin ton mazota ulaştıklarını ifade etti.

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, sekiz otobüs ve bir çekici için düzenlenen anahtar teslim töreninde belediyelerin seçim dönemlerindeki çalışmalarıyla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Aşgın, önceki yıl 55 bin ton mazot kullanıldığını belirtirken, bu yılın dokuzuncu ayında 59 bin tona ulaştıklarını vurguladı.

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, sekiz otobüs ve bir çekici için düzenlenen anahtar teslim töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Aşgın, belediyelerin seçim dönemlerindeki çalışmalarına dair şu ifadeleri kullandı:

"2024 seçimlerine girdik. Yanlış hatırlamıyorsam, geçen yıl 55 bin ton mazot kullandık. Ancak şu anda, yılın dokuzuncu ayı geride kalmak üzere ve şu ana kadar kullandığımız mazot miktarı 59 bin ton. Yıl sonuna kadar bu rakamın ne olacağı belirsiz. Düşünün ki, tüm belediyeler benzer bir durumdadır; biz de seçim döneminde bir gaza basar, her yeri kazar, yapar ve ederiz. Ancak seçim sonrası bir rölantiye geçeriz. Ama biz böyle yapmadık. Sezai Karakoç’un dediği gibi, 'yarış bittikten sonra da koşan atlarız', hamdolsun."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.