AKP'li Ensarioğlu "Siyaseti bırakmayı düşünüyorum"

AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedinin bulunmasının ardından yaptığı ve tepkilere neden olan "bilip söylemememiz gereken şeyler var" açıklamasının ardından siyaseti bırakmayı düşündüğünü ve bir süre sessiz kalacağını duyurdu.

AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, 8 yaşındaki Narin Güran’ın cesedinin bulunmasının ardından yaptığı açıklamalarla büyük tepki topladı. "Bilip söylemememiz gereken şeyler var" sözleri kamuoyunda infial yaratırken, Ensarioğlu siyaseti bırakmayı düşündüğünü açıkladı.

AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedinin çuval içinde bulunmasının ardından yaptığı açıklamalarla ilgili büyük tepki aldı. "Bilip söylemememiz gereken şeyler var çünkü aile de bizim dostlarımız" ifadesi, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Ensarioğlu, tepkiler üzerine şu açıklamalarda bulundu:

"Sözlerim, özellikle yurt dışı kaynaklı PKK unsurları ve sosyal medyada dolaşan bazı kişilere tarafından çarpıtıldı ve yargısız infaz yapıldı. Bu nedenle siyaseti bırakmayı düşünüyorum, bir süre dinleneceğim ve konuşmayacağım."

Ensarioğlu'nun daha önceki açıklamaları ve bu yeni durumu, siyasi arenada geniş bir tartışma yaratmış durumda.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.