AKP'li Ensarioğlu'nun amca Salim Güran ile fotoğrafı ortaya çıktı

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayet soruşturmasında tutuklanan amca Salim Güran ve AKP Milletvekili Galip Ensarioğlu'nun bir arada olduğu fotoğraf sosyal medyada yayımlandı.

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın kaybolduktan 19 gün sonra cesedinin bulunmasının ardından başlatılan cinayet soruşturmasında önemli bir gelişme yaşandı. İlk tutuklanan kişi, Narin’in amcası Salim Güran oldu. İddialara göre, cinayet dosyasının itirafçısı Nevzat Bahtiyar, Narin’in cansız bedenini Güran’ın kendisine verdiğini açıkladı.

Bu gelişmelerin ardından sosyal medyada, Salim Güran ile AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu’nun bir arada olduğu iddia edilen bir fotoğraf paylaşıldı. Fotoğrafta Ensarioğlu ve Güran’ın yanı sıra dört kişi daha bulunuyor. Ensarioğlu’nun 2023 yılında yaptığı paylaşım, fotoğraftaki kişinin gerçekten Salim Güran olduğunu doğruladı. Fotoğrafın, Ensarioğlu’nun Güran ile iktidar kulisinde çay içtiğini gösterdiği belirtiliyor.

AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, 8 yaşındaki Narin Güran’ın katledilmesine ilişkin soruları yanıtlarken, aileyle 40 senelik dostluğunun bulunduğunu ifade ederek tepki çeken ifadeler kullanmıştı. Ensarioğlu, "Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var çünkü aile, bizim dostlarımızdır" demişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.