AKP'li eski vekil, AKP-Cemaat kirli ittifakının mesut günlerini anlattı

AKP eski milletvekili Feyzi İşbaşaran, darbe girişiminin ardından Gülen Cemaati'nin kökünü kazımak için düğmeye basan Tayyip Erdoğan'ın, cemaati nasıl ülkenin başında bela ettiğini, AKP ile Gülen Cemaatinin kirli bir ittifak...

AKP eski milletvekili Feyzi İşbaşaran, darbe girişiminin ardından Gülen Cemaati'nin kökünü kazımak için düğmeye basan Tayyip Erdoğan'ın, cemaati nasıl ülkenin başında bela ettiğini, AKP ile Gülen Cemaatinin kirli bir ittifak kurdukları yıllarda ülkede nasıl bir terör estirdiklerini ve kendisinin partiden kopuş sürecini anlattı.

'ALEVİ ÖĞRENCİLERE DEĞİL BİZE BURS VER' TEKLİFİ VE AKP'DEN TESFİYE

2007 seçimlerinde Elazığ'dan AKP Milletvekili seçilen Feyzi İşbaşaran, istifasına neden olan olaylar zincirinin, Gülen Cemaati mensuplarının Alevi öğrencilere burs verdiği için kendisini tehdit ederk kendi öğrencilerine burs vermesi için tehdit ettiklerini ancak bu tehdite tepki gösterdiği için AKP'den tasfiye sürecinin başladığını açıkladı.

"İKİNİZ DER ATIK ÇEKİLİN"

'Erdoğan ve Gülen'e 'ikiniz de artık çekilin' diyen ve mikroblog sitesi Twitter'daki hesabından açıklamalarda bulunan Feyzi İşbaşaran, Erdoğan'ın iktidara geliş süreci ve AKP-Gülen Cemaati ittifakının karanlık yılları hakkında çarpıcı mesajlar paylaştı.

İşte o açıklamalar:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"İsrail’e karşı açılan soykırım davasına müdahil olmaya karar verdik"
İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu Anıtkabir’i ziyaret etti
Fatih Altaylı'dan Bahçeli'ye 'kız alıp kız verme' yanıtı sert oldu!
Bağırma
Ücretsiz doğalgaz bir yıl daha uzatılsın