AKP'li Gençlik Kolları Başkanı'na bıçaklı saldırı gerçekleştirildi

AKP Adana Gençlik Kolları Başkanı Murtaza Önder Yücel, trafikte meydana gelen bir tartışma sonucunda bıçaklı bir saldırıya maruz kaldı. Yaralanan Yücel, hastaneye sevk edilerek ameliyata alındı.

Olay, Düzce'nin Çukurova ilçesine bağlı Karslılar Mahallesi'nde, 25 yaşındaki AKP Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Murtaza Önder Yücel'in, yol üzerindeki kasis nedeniyle yavaşlayan 35 yaşındaki Metin A.’nın aracına arkadan çarpmasıyla başladı. Kaza sonrasında ikili arasında bir tartışma çıktı, bu tartışma kısa süre içinde kavgaya dönüştü. Metin A., Yücel'e bıçakla saldırarak onu yaraladı ve ardından olay yerinden kaçtı.

Çevrede bulunanlar, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Yaralı Yücel, kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yücel, ameliyata alındı ve hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

Olayın ardından Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışmalar başlattı. Yapılan araştırmalar sonucunda şüphelinin Barış Mahallesi’nde olduğu tespit edildi ve zanlının aracı terk edilmiş halde bulundu. Polis, zanlının yerini belirleyerek, onu yakalamak için baskın düzenledi. Kısa süreli bir kovalamacanın ardından, kaçan şüpheli yakalandı. Zanlının daha önce kasten yaralama ve çeşitli suçlardan toplamda 9 kaydı bulunduğu açıklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.