AKP'li Hayati Yazıcı Bizden FETÖ'cü çıkmaz sözlerine açıklık getirdi

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, “Bizde FETÖ’cü çıkmaz'' ifadesinin yanlış anlaşıldığını belirterek sözlerine açıklık getirdi.Yazıcı, “Biz FETÖ ile kararlı şekilde mücadele ediyoruz. ''Parti...

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, “Bizde FETÖ’cü çıkmaz'' ifadesinin yanlış anlaşıldığını belirterek sözlerine açıklık getirdi.

Yazıcı, “Biz FETÖ ile kararlı şekilde mücadele ediyoruz. ''Parti üst yönetiminde FETÖ’cü olmaz’ ifadesi yanlış anlaşıldı. Bu bir temmenni, ''böyle bir şeyin olmasını beklemem’ manasında. Partinin her kademesinde FETÖ’cülerle ilgili mücadele ediyoruz. Milletvekillerinden il teşkilatlarına kadar bu konuda titizlikle hareket ediyoruz'' dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Hürriyet’e yaptığı açıklamalarda "Şimdi muhalefet, FETÖ’nün siyasi ayağı ortaya çıkmalı diyor. Zaten yapılan her şey siyasi değil mi? Bu adamlar darbe yapınca yönetime el koymayacak mıydı? Siyaseten iktidara talip değil miydi? Bizim yaptığımız tüm mücadelesinin siyasi sonuçları var zaten. Kastedilen parti içindekiler ise ben AK Parti’nin içinde halen üst düzeyde FETÖ bağlantılı kişi olduğunu sanmıyorum, böyle bir şeyi aklım almaz" demişti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Macaristan'a yapılan ilk resmi ziyarette bulundu
Özgür Özel, Erdoğan'a Sunduğu Dosyayı Açıkladı!
Adalet Bakanı Tunç: “Şu anda cezaevlerinde 65 bin 986 öğrenci var"
Atanamayan öğretmenler için 18 Mayıs günü Saraçhane'ye!
"Devlet yönetme adabına sığmaz"