AKP'li İsimden 'Mansur Yavaş' övgüsü şaşırttı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden (ABB) AKP'li Meclis Üyesi Mümin Altunışık, dün gerçekleşen Belediye Meclisi toplantısında yaptığı konuşma ile dikkatleri üzerine çekti. Altunışık'ın, Mansur Yavaş'ı takdir eden ifadeleri gündemde yer aldı.

Dün gerçekleşen Belediye Meclisi toplantısında konuşan AKP'li Meclis Üyesi Mümin Altunışık, sözleriyle dikkat çekti ve özellikle Mansur Yavaş'a yönelik övgüleriyle gündemde yer aldı. Altunışık'ın ifadeleri, Meclis'in Ankara'daki 6 milyon Ankaralı için düşündüğü, mazlumların haklarını koruduğu ve şehrin geleceği için adil ve dürüst bir şekilde çalıştığı yönündeydi. Altunışık, Meclis üyelerinin itibarını koruduğunu ve şehrin çıkarlarını savunduğunu vurgulayarak, Meclis'in yanlış, kötü ve rant odaklı faaliyetlerle anılmadığını belirtti.

ALTUNIŞIK AÇIKLADI 

Altunışık, beş senedir başkanlığını Mansur Yavaş'tan övgü ile söz ederek şunları söyledi:

"Bu şehirdeki 6 milyon Ankaralı için düşünen yerdir bu Meclis, bu şehirdeki mazlumun hakkını koruyan yerdir bu Meclis. Ben bu Meclisin yaptıklarını çok değerli buluyorum. Gururla şunu söylüyorum. Bu Meclis yanlışla, kötüyle, imar yolsuzluğuyla, rantla anılmamış bir Meclis’tir. Bu Meclis üyelerinin her biri ailelerinin hanımının annesinin babasının evladının yüzüne bakarken ben bu şehre yanlış bir imza atmadım bu şehrin hakkını hukukunu korudum diyen bir Meclis olmuştur."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İYİ Parti'den istifa eden Bilal Bilici'nin katılacağı parti belli oldu
Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
İmamoğlu'ndan 28 Şubat kararı yorumu: "Normalleşmenin etkileri"
Özel'e Kılıçdaroğlu'nun 'Kobani' tweeti canlı yayında soruldu!
Bahçeli’nin 17-25 çıkışı açıkça görüldüğü gibi demogojiden ibaret