AKP''li Kurtulmuş: İnsanlar Cumhurbaşkanımızı mütevazi yaklaştığı için seviyor

AKP Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak ile Yayın Danışmanı Halime Kökce’nin sorularını yanıtladı.

Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak ile Yayın Danışmanı Halime Kökce’nin sorularını yanıtlayan AKP Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, aday belirlemede beş temel kriterlerinin olduğunu belirterek bunları ehliyet, liyakat, sadakat, adalet ve tevazu şeklinde sıraladı.

AKP’li Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, sosyal medyada AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'a yönelik eleştirileri sonrası görevinden alınmıştı.

Yaşanan tartışmaya ilişkin göndermede bulunan Numan Kurtulmuş, şunları söyledi:

'İNSANLAR CUMHURBAŞKANIMIZI NİÇİN SEVİYOR?'

“Başarılı belediyecilikte hizmet şarttır, ama hizmet etmek tek başına yeterli değildir. Mutlaka insanların gönlüne girebilmek, insanlara sevgiyle tevazu ile yaklaşmak lazım. İnsanlar, ne kadar hizmet ederlerde etsinler kibir kuleleri gibi ortalıkta dolaşanlardan hazzetmezler. Onlara sempati duymazlar. İnsanlar Cumhurbaşkanımızı niçin seviyorlar? Çünkü evinden el sallayan bir ev hanımının ricasını kırmayıp evine gidip çayını içiyor, fukara sofrasında dizini kırıp oturabiliyor. İnsanlara çocuk dahi olsa son derece mütevazı, arkadaşı gibi yaklaşıyor ve bunları siyasi bir kaygıyla yapmıyor. İnsani bir tavır olarak bunu ortaya koyuyor. Adaylarımızın da bu özellikleri taşıması en az hizmet kadar önemli bir özellik olacaktır. Değerler dünyamız seçim kampanyasının hassasiyetlerinden olacak.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Yoğun Ziyaret Programıyla Dikkat Çekiyor
Artık, daha iyi bir gelecek adına, birlikte çalışmanın tam zamanıdır
TBMM'de Can Atalay'ın boşalan odasına İYİ Partili Erhan Usta yerleşti
"Netanyahu ateşkes müzakerelerini sabote ediyor"
Erdoğan'ın ziyaretinin ardından kritik zirve!: Özel ile Kılıçdaroğlu Ahlatlıbel’de bir arada!