AKP'li Latif Aydemir'den Skandal İfade: "Öldüren Kadar Öldürülenler de Suçlu!"

İzmir'de Bayraklı Belediyesi Meclis toplantısında AKP'li üye Latif Aydemir'in kadın cinayetlerine yönelik sözleri büyük tartışma yarattı. "Öldüren kadar ölenler de suçludur" diyen Aydemir'e, parti içinden bile sert tepkiler geldi. İşte ayrıntılar...

AKP'LI LATIF AYDEMIR'DEN KADIN CINAYETLERINE İLIŞKIN TARTIŞMALI AÇIKLAMA

Türkiye'nin kanayan yarası olan kadın cinayetleri hakkında yaptığı skandal yorumlarla dikkat çeken AKP'li Latif Aydemir, belediye meclisinde yaptığı konuşmada "Bazı hanımlarımızı tenzih ediyorum" diyerek başladığı açıklamasında, "Öldüren kadar ölenler de suçludur" ifadelerini kullandı.

Semih Çelik'in iki genç kızı katletmesinin ardından yeniden gündeme gelen kadın cinayetleriyle ilgili olarak Aydemir, "Hanımlarımızı kadınlarımızı tenzih ediyorum, fakat bazı bayanlar olmak üzere erkeklerin de çoğunda öldüren kadar ölenler de suçludur" şeklinde skandal bir yorum yaptı.

Meclis'teki diğer üyelerin şaşkın bakışları arasında devam eden Aydemir, "İnsanlar, kameranın olmadığı yerlerde ufak bir çentik atılsa, gözümüzü karakolda açarız" dedi. Bu açıklamalar, büyük tepki topladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.