AKP'li Metin Külünk'ten Dilan Polat'a tepki: 'Devlete meydan okuyup milletle dalga geçiyor

AKP'nin eski MKYK Üyesi Metin Külünk, Dilan Polat'ın partisine sert eleştirilerde bulundu. Sosyal medyada paylaştığı görüntülerle "Devlet’e meydan okuyorlar ve milletle dalga geçiyorlar" diyen Külünk, yargıdan ses gelmemesinin bu durumu daha da artırdığını belirtti.

AKP'nin eski MKYK Üyesi Metin Külünk, Dilan Polat'ın partisine yönelik sert eleştirilerde bulundu. Külünk, sosyal medyada gündem olan Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu ile öpüştüğü görüntüleri alıntılayarak, "Devlet’e meydan okuyorlar. Daha da önemlisi, milletle dalga geçiyorlar" dedi.

Külünk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, Polat'ın düzenlediği ve kamuoyunda büyük tepki toplayan partiyle ilgili video ve görüntüler de paylaştı. 

"Milletimiz bunu bekliyor" ifadesini kullanan Külünk, sözlerine şöyle devam etti: "Devlet’e meydan okuyorlar. Daha da önemlisi, milletle dalga geçiyorlar. Kamu adına işlem yapması gereken yargı bürokrasisinden ses gelmiyor. Bu nedenle sesler daha da yükseliyor. Diyorlar ki, 'Bak, seni çürütüyorum. Ülkeyi çürütüyorum ve senin elinden hiçbir şey gelmiyor.' Ülkeyi aciz duruma düşürme çabası ve itibarı zedeleme girişimleri olan bu zarar verenlere karşı gerçek iradeyi en kısa sürede göreceğimize inanıyoruz. Milletimiz de bunu bekliyor."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.