AKP'li Metiner: Ey ezik 'İslamcı' kardeşim!

Kimin kiminle beraber olduğunu not ettiğini belirterek, AKP'yi eleştiren muhafazakar kesimi hedef aldı. Metiner, "Ey bir yerlere selam göndermek gayretine giren ezik “İslamcı” kardeşim!

Kimin kiminle beraber olduğunu not ettiğini belirterek, AKP'yi eleştiren muhafazakar kesimi hedef aldı. Metiner, "Ey bir yerlere selam göndermek gayretine giren ezik “İslamcı” kardeşim! Erdoğan’la veya AK Parti’nin icraatlarıyla bir sorunun varsa, eleştiri hakkını doğru niyetle ve doğru bir zeminde kullan!" dedi.

İşte  Metiner'in  Star'daki yazısında ilgili bölüm:

Ey bir yerlere selam göndermek gayretine giren ezik “İslamcı” kardeşim! Erdoğan’la veya AK Parti’nin icraatlarıyla bir sorunun varsa, eleştiri hakkını doğru niyetle ve doğru bir zeminde kullan! Haksızlığa karşı çıkıyorum algısıyla kardeşlerine haksızlık yapma! En önemlisi de ABD, AB ve İsrail gibi küresel güçlerin içerideki işbirlikçileriyle aynı safa yerleşme! Geçmişte Abdülhamid’e haklı gibi görünen argümanlarla muhalefet eden o meşhur İslamcı zatların, Abdülhamid’in devrilmesinden sonra nasıl bir yıkıma sebebiyet verdiklerini, hangi güçlerin değirmenine su taşıdıklarını unutma!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Alaşehir İYİ Parti İlçe Başkanı ve yönetiminden sekiz kişi istifa etti ve CHP'ye geçti
Kişisel veriler yurt dışına aktarılıp, yurttaş güvenliği ihlal ediliyor
İktidar ile Anayasa değişikliği konusunda yan yana gelmemiz mümkün değil
AK Parti'de hükûmetin 2028'e kadar gidemeyeceği konuşuluyor
Erdoğan dışında ‘yeni politikalar üretebilen isimler olmadığı’ dillendiriliyor