AKP'li Metiner'den kavga açıklaması: CHP Meclis'te terör eylemi yapıyor

Bir kadın vekile saldırarak Meclis'te kavga çıkmasına neden olan AKP'lilerin pişkin açıklamaları tepki çekti.  AKP'li Metiner CHP'lilerin Meclis'te terör eylemi yaptıklarını öne sürdü. AKP'li Mehmet Metiner Meclis'te AKP Grup...

Bir kadın vekile saldırarak Meclis'te kavga çıkmasına neden olan AKP'lilerin pişkin açıklamaları tepki çekti.  AKP'li Metiner CHP'lilerin Meclis'te terör eylemi yaptıklarını öne sürdü. 

AKP'li Mehmet Metiner Meclis'te AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın CHP'li Fatma Kaplan Hürriyet'in üzerine yürümesi ve AKP'lilerin Hürriyet'i darp etmesinin ardından çıkan kavga için 'terör eylemiyle karşı karşıyayız' dedi. 

Oysa ki kavganıın AKP'li Elitaş'ın Hürriyet'in üzerine yürümesiyle başladığının görüntüleri mevcut. 

KABİNE GİRMEK ZORUNDA MIYIM?

Metiner gizli oy tartışmalarına ilişkin ise,  "İlla kabine gireceksiniz diyorlar. Ben kabine girmeden de oy kullanabilirim. Pulumu aldıktan sonra kabine girmeden de oyumu kullanabilirim" ifadelerini kullandı. 

Metiner'in açıklamaları şu şekilde; 

"Bu CHP'nin pazartesi gününden bu yana izlediği siyaset. Bu teklifi geri çekmezseniz elimizden geleni yapacağız demişlerdi zaten. Gerekçelerinden biri gizli oylama ihmal ediliyor deniliyor. İlla kabine gireceksiniz diyorlar. Ben kabine girmeden de oy kullanabilirim. Pulumu aldıktan sonra kabine girmeden de oyumu kullanabilirim. Geçmiş dönemde de kabin olmadan milletvekillerini alır pullarını atar oturur yerine. Altında imzamızın olduğu bir Anayasa değişiklik teklifinden bahsediyoruz.

CHP'LİLER MECLİSİ TERÖRİZE ETMEYE ÇALIŞIYOR

Hem kavga çıkartıyorlar hem de kavganın sebebi olarak bizi gösteriyorlar. Meclis'i terörize etmeye çalışıyorlar. Azınlık çoğunluğu kendine göre hareket ettirmeye çalışıyor. Periscope üzerinden cep telefonu üzerinden sürekli özel alanımıza müdahale ediyorlar. Hangi hakla beni çekiyorsun. Ben oy kullanmaya gidiyorum cep telefonlarıyla gelip bizi çekiyorlar oy kullananları çekiyorlar. Hakikaten tahammül sınırlarımızı zorlayan bir terör eylemi ile karşı karşıyayız' dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"İsrail, hesap vermesi gerektiği halde cezasız kalıyor"
"Kamuoyunun bildiği pek çok gerçek gizlenmeye çalışılıyor"
İngiltere’de Sadiq Khan 3.Londra Belediye Başkanı Seçildi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Yoğun Ziyaret Programıyla Dikkat Çekiyor
Artık, daha iyi bir gelecek adına, birlikte çalışmanın tam zamanıdır