AKP’li Milletvekili Eleştirilere Yanıt Verdi: "O Yolları Babam mı Yaptırdı, Allah'tan Korkun!"

AKP Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, partisinin Eskipazar İlçe Kongresi'nde bölgeye yapılan yatırımlarla ilgili eleştirilere sert bir şekilde yanıt verdi. Sosyal medyada yapılan "Ne yaptınız?" yorumlarına tepki gösteren Keskinkılıç..

AKP Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, partisinin Eskipazar İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşmada, bölgedeki yatırımlarla ilgili eleştirilerde bulunan vatandaşlara sert yanıt verdi. Keskinkılıç, bazı kişilerin sosyal medyada yaptığı eleştirileri hedef alarak, "Adam orada geliyor başka bir şey konuşuyor. Ahkam kesiyor. Yazıyor sosyal medyada, ‘ne yaptınız?’ diyor. Memlekete gelip giderken OSB’ye gir bakalım. O yolları baban mı açtı? Deden mi açtı? Allah’tan korkun. Bir girip baktın mı diyorum, ‘bakmadım’ diyor. Ne konuşuyorsun o zaman? Bu boş adamların, bu boş konuşanların bu memleketten uzaklaşması lazım. Boş konuşa konuşa bu memleketi bu hale getirdiler" ifadelerini kullandı.

"YENİ BİR ŞEY YAPMAK KOLAY DEĞİL"

Eskipazar'da yatırımların durduğuna dair eleştirileri de ele alan Keskinkılıç, Eskipazar Devlet Hastanesi'ndeki sorunlara değinerek, "Orada toprak kaymış, vesaire. İnşallah orayı birlikte son aşamaya geldik. Onu da yapacağız. Orayla ilgili birçok teknik rapor hazırlanmak zorunda kaldı. Geçen bakanla bir noktaya geldik. Geldik, toprak analizleri, zemin etütleri yapıldı. Arkadaşlar, yeni bir şey yapmak kolay fakat yapılmış, yıkılmış bir şeyi toparlamak gerçekten zor" şeklinde konuştu.

"BOŞ KONUŞANLARA DİKKAT EDİN"

Mermer Kavşağı üzerinde iki proje üzerinde çalıştıklarını belirten Keskinkılıç, "Bu memlekette hiç iş yapmadan, boş konuşan boş adam çok" diyerek eleştirilere yanıt verdi. "Allah rızası için, boş adamların boş konuşmalarını dinlemeyin. Bu memleket neden kaybetti? İki şeyden kaybetti. Bir, birlik ve beraberlik olamadı. İki, boş olan, boş konuşan adamların lafının arkasına çok düştü" ifadelerini kullandı.

Keskinkılıç, "Birlik olacak, beraber olacağız. Boş konuşan, boş adamları dinlemeyeceğiz. Yazıyor sosyal medyada, ‘Ne yaptınız?’ diyor. Memlekete gelip giderken OSB’ye gir bakalım. Bir bak, ne yapıyoruz orada? O yolları baban mı açtı? Deden mi açtı? O kamyonlar, o kepçeler, o temeller nereye atılıyor? Allah’tan korkun. Bir girip baktın mı diyorum, ‘bakmadım’ diyor. Ne konuşuyorsun o zaman? Boş adamın boş kalfası. Hadrianapolis’e gittin mi? Gittim, bir de resim çektirdim, diyor. Onu kim yaptırdı? Baban mı yaptırdı? Kim yaptırdı onu? İşte, bu memlekette bu boş adamların, bu boş konuşanların bu memleketten uzaklaşması lazım. Boş konuşa boş konuşa bu memleketi bu hale getirdiler" diyerek sözlerini tamamladı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.