AKP'li Tayyar: Atatürk yaşasaydı 'evet' derdi

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, katıldığı bir televizyon programında, anayasa değişikliği için yapılacak referandumla ilgili değerlendirmelerde bulundu.Tayyar, "Yeni anayasa metninde cumhurbaşkanın sadece bütçe teklifi...

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, katıldığı bir televizyon programında, anayasa değişikliği için yapılacak referandumla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Tayyar, "Yeni anayasa metninde cumhurbaşkanın sadece bütçe teklifi sunma yetkisi var, diğer kanun tekliflerini milletvekilleri verecek. Cumhurbaşkanlığı modeli devlet içindeki paralel yapılanmaların da önüne bariyer kuracak" ifadelerini kullandı.

'EL BAB TESADÜF DEĞİL'

El Bab operasyonunda Türk askerlerinin bulunduğu bölgenin bombalanmasının tesadüf olmadığını söyleyen Tayyar, "El Bab'da askerlerimizin bulunduğu bölgenin bombalanması kesinlikle kaza değildir. Olayın bir an önce aydınlatılması gerekir" şeklinde konuştu.

'DEĞİRMENCİ İZLENMEDİĞİ İÇİN GÖNDERİLDİ'

Tayyar, Doğan Medya Grubu'nun 'hayır' oyu vereceğini açıkladığı için haber spikeri İrfan Değirmenci'nin görevine son verilmesiyle ilgili, "İrfan Değirmenci hayır dediği için değil, izlenmediği için gönderildi, aksi olsa Emin Çapa'yı getirmezlerdi" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İliç Maden Kazası: Komisyon Detayları Araştırıyor
1 Mayıs Yasaklarına Karşı Taksim'de Protesto yapan 18 Genç Gözaltına alındı
Gazze halkının mücadelesine desteğimiz sürecek
Diyanet'ten 'Audi A8 makam aracı' açıklaması 'Şehir dışı programı için kiralanıyor'
1 Mayıs 2024 akaryakıt fiyatları