AKP'li vekil: ABD, Gülen'in ötmesinden korkuyor

Eski TBMM Başkanı ve AKP Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Fethullah Gülen'in iade sürecine dair, "ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor" dedi.Partisinin Yenice İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen...

Eski TBMM Başkanı ve AKP Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Fethullah Gülen'in iade sürecine dair, "ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor" dedi.

Partisinin Yenice İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen danışma meclisi toplantısında konuşan Şahin, ABD'nin Gülen'in iadesine dair "Delil var mı?" diye sorduğunu belirterek şunları söyledi:

"En büyük delil Genelkurmay Başkanı. Genelkurmay Başkanı'nı bunlar Mürted'e getirmedi mi? Bunların liderleri 'Seni kanaat önderimizle görüştürelim mi?' diye sordu. 'Kim kanaat önderi?' dedi, 'Fethullah Gülen' diye cevap verdi. Bundan daha büyük delil mi olur? Ne tutuyorsun elinde? Çünkü Türkiye'ye teslim ederse öteceğinden korkuyor. Nasıl oraya gitti, nasıl oturma izni aldı, kim götürdü, hangi faaliyetlerde bulundu, aralarında ne gibi ilişkileri var? 'Türkiye'ye geldiğinde konuşacağını düşündüğünden korkuyor ve vermiyor' diye düşünüyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu başkanlığında ilk toplantı gerçekleşti
Özel, Bahçeli ile görüşecek
İYİ Parti'de Deprem! İlçe Yönetimi Topluca İstifa Etti!
Özgür Bey, Kemal Kılıçdaroğlu değil; bu tartışmalar bizi sadece yıpratır
Özel'den Erdoğan'a 'yumuşama' cevabı: "Gezi'dekiler içerideyken normalleşme olmaz"