AKP’li vekil depremzedelere çıkıştı: "Sizin sorunlarınızı çözmeye gelmediler"

AKP'li vekil Elazığ'a giden Deprem Araştırma Komisyonu üyeleri yanında depremzedelere fırça attı

AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, 24 Ocak'ta Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik  depremin ardından çalışmaları incelemek amacıyla kente gelen xmağduriyetlerini anlatmak için toplanan Elazığlı depremzedelere, "Sizin sorunlarınızı çözmeye gelmediler" diyerek çıkışması tepki çekti.

AKP'li Demirbağ, daha öncede Elazığlı depremzedelerin koronavirüs salgını sürecinde yaşadıkları mağduriyetleri anlatmak için Twitter'da ‘SahipsizElazığ' kampanyasını açanlara "Covid-19 değil ihanet-19 virüsü var bunların kanında" açıklamasını yaparak tepki çekmişti.

“Sorun çöçmeye gelmemiş”

Sözcü'den Evren Demirdaş'ın haberine göre, Deprem Araştırma komisyonuna deprem sonrasında yaşadıkları mağduriyetleri anlatmak amacıyla Elazığ Valiliği önünde toplanan depremzede vatandaşlarla konuşan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Sen kurada bodrum katı çektin mi, çektin sen çekmez ikinci katta oturan çekecekti illa ki biri çekecekti. Komisyonun Elazığ'a gelmesinin amacı bir sene evvel burada deprem olmuş. Elazığ'da ne gibi sıkıntılar yaşanmış bunları öğrenip bir İstanbul veya başka ilde deprem meydana geldiği zaman aynı sıkıntıları yaşamamak için tedbir almak. Yoksa Elazığ'da sizin sorununuzu çözmeye gelmemiş” ifadelerini kullandı. Demirbağ'ın bu çıkışı depremzedeler ve sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki çekti.

Kan tahlili sözleri de tepti toplamıştı
 

Geçtiğimiz yıl katıldığı bir televizyon programında Elazığlı vatandaşların corona virüsü salgınında yaşadıkları sorunları dile getirmek için Tweeter'da açtıkları ‘SahipsizElazığ' kampanyasına sert ifadeler kullanmıştı. AKP'li Demirbağ, ‘SahipsizElazığ' kampanyasına açanlara karşı, "Gitsin kan tahlilini yapsınlar. Covid-19 değil ihanet-19 virüsü var bunların kanında" demiş ve büyük tepki almıştı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özel: "Buraya partimizi iktidar yapmış olarak geleceğiz"
Jake Sullivan: Suudi Arabistan ve İsrail Ziyaretleri
"Atatürk’ün partisini iktidara taşıma sorumluluğumuz var"
İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı
Memleket Partisi'nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı