AKP'li vekil Keskinkılıç'tan 'yatırım' eleştirilerine skandal yanıt: 'O yolları baban

AKP Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, Eskipazar İlçe Kongresi'nde bölgeye yapılan yatırımlara yönelik eleştirilere sert tepki gösterdi.

AKP Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, partisinin Eskipazar İlçe Kongresi’nde bölgeye yönelik yatırımlarla ilgili eleştirilere yanıt vererek, konuşmasında sert mesajlar verdi. Eleştirilerin hedefinde yer alan yatırımların atıl kaldığı iddialarını yanıtlayan Keskinkılıç, "Koskoca fabrika temeli atıyoruz; bazıları orada başka şeyler konuşuyor. Sosyal medyada 'Ne yaptınız?' diye yazıyorlar. Memlekete gelirken Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) bir bakın bakalım. O yolları babanız mı açtı? Dedeniz mi açtı? Allah’tan korkun!" ifadelerini kullandı.

Keskinkılıç, Eskipazar Devlet Hastanesi’ndeki sorunları da gündeme getirerek, "Orada toprak kayması oldu. İnşallah bu durumu birlikte son aşamaya getireceğiz. Teknik raporlar hazırlandı ve önceki bakanla bir noktaya geldik. Yıkılmış bir şeyi toparlamak gerçekten zor" dedi. Ayrıca, Mermer Kavşağı ile ilgili de iki proje üzerinde çalıştıklarını belirterek, "Işıklandırma ve kavşak geçişi konularında ilerleme kaydediyoruz. İmkânlarımız dâhilinde bu projeleri tek tek gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.

Keskinkılıç, konuşmasında, "Bu memlekette boş konuşan çok insan var. Hiç iş yapmadan, sadece eleştiri yapanlar memleketin gelişmesine katkı sağlamıyor. Birlik ve beraberliği sağlamalıyız; boş konuşmalara itibar etmemeliyiz" diyerek birlik çağrısı yaptı. Özellikle sosyal medya üzerinden yapılan eleştirilerin etkisine dikkat çeken Keskinkılıç, "Bu boş adamların bu memleketten uzaklaşması lazım. Boş konuşa konuşa bu memleketi bu hale getirdiler" sözleriyle eleştiri oklarını hedef aldı. 

Keskinkılıç’ın bu açıklamaları, yerel yatırım ve projelerin önemini vurgularken, bölge halkının destek ve birlik çağrısını da içeriyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.