AKP''li yazar AKP''li belediye başkanlarına şantaj yaparak 400 bin lira aldı

AKP destekçiliği ve skandal açıklamalarıyla tanınan Fatih Tezcan, isim vermeden işaret ettiği bir AKP''li yazarın, kardeşiyle birlikte belediye başkanlarına şantaj yaparak para kopardığını iddia etti.

Fatih Tezcan, Periscope üzerinden yaptığı yayında, AKP'li iki yazarın, AKP'li bir belediye başkanınından şantajla 400 bin lira kopardığını iddia etti.

Tezcan, olayı şu sözlerle aktardı:

'BUNU ALAN YAZAR HER GÜN NAMUS SATIYOR MEDAYADA'

"Bir yazar gidiyor bir belediye başkanını tehdit ediyor, onun ardından seminer dizisi veriyor ilçede. 'Belediye başkanı görevden alınacak' diye yazıyor ağabeyi internet sitesinde, kardeşi diyor ki; 'Abim öyle yazıyor ama benim site ile ilgim yok' diyor. 'Ne yapmak lazım' diyor buna belediye başkanı, 'Burada bir seminer yapalım' diyor, iki kişi. 400 bin lira paralar. 'Bu dönem olmaz ama' diyor belediye başkanı, 'Yeni dönemde', 'Yoksa devam edeceğiz yazmaya' diyor, belediye başkanı da çıkarıyor veriyor 200, 300, 400 bin lira. Bunu alan yazar her gün namus satıyor medyada."

Tezcan'ın bu sözleriyle işaret ettiği isimlerin "İnternethaber" sitesinin sahipleri Sadi Özışık ve Süleyman Özışık olduğu öne sürüldü.

Bu isimlerden Süleyman Özışık, konuya ilişkin bir açıklama yaparak, "Namusun, şerefin, haysiyetin, onurun ve imanın var ise o belgeleri derhal yayınla" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"Atatürk’ün partisini iktidara taşıma sorumluluğumuz var"
İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı
Memleket Partisi'nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı
Kadının Statüsü Genel Müdürü görevden alındı
Normalleşme umut verdi ama bir şey çıkmadı