AKP'li Zengin: Dilruba'nın açıklama cahilce,"hiç pişman değilim" diyor,"üzgünüm"

AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Dilruba Kayserilioğlu'nun tutukluluğunun ardından "hiç pişman değilim" açıklamalarını eleştirerek, "İfadeleri nezaketsiz ve yakışıksız. 'Üzgünüm' demesini beklerdim," dedi.

AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Dilruba Kayserilioğlu'nun tutukluluğunun ardından "hiç pişman değilim" demesine tepki gösterdi. Zengin, açıklamalarını nezaketsiz ve sorumsuz bulduğunu ifade etti.

AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, 18 gün tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen Dilruba Kayserilioğlu'nun "hiç pişman değilim" açıklamalarını eleştirerek, "Bu ifadeler nezaketsiz ve yakışıksız. 'Üzgünüm' demesini beklerdim," dedi. 

Özlem Zengin, CNN Türk'te Hakan Çelik ile yaptığı programda, Kayserilioğlu'nun sokak röportajındaki sözleri nedeniyle tutuklanmasının ardından serbest kalmasını değerlendirdi. Olayın hem hukuki hem de siyasal boyutları olduğunu belirten Zengin, kişisel görüşünün tutuksuz yargılanma yönünde olduğunu ifade etti. 

Kayserilioğlu’nun açıklamalarını "cahilce" ve "sorumsuzca" olarak nitelendiren Zengin, hukukun bu konudaki ceza yaptırımlarına karar vereceğini söyledi. "Duruşmasına gidecek ve söyledikleriyle ilgili bir karar verilecek. Ancak söyledikleri gerçekleri yansıtmıyor," dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.