AKP''li Zeybekçi: İzmir’de ‘yaşam tarzı endişesi’ olanlar sadece 40-50 bin kişi

AKP’nin İzmir adayı Nihat Zeybekci şehirde sadece 40-50 bin kişinin ‘yaşam tarzı endişesi’ olduğunu, kalan üç buçuk milyon kişideyse ‘yaşam kalitesi derdi’ olduğunu söyledi.

Hürriyet’ten Ertuğrul Özkök’ün sorularını yanıtlayan Zeybekci, "21’inci yüzyılda İzmir’in şehir olarak karakterini sadece bir yaşam tarzına indirgemek İzmir’in meselelerini ıskalamak anlamına gelir" dedi.

İzmir’deki ‘yaşam tarzı endişesi’ni küçümsemediğini dile getiren AKP adayına göre, "Yaşam tarzını tek mesele yapmak, insanların sıkıntıları üzerine ideolojik bir şal çekmek anlamına gelir."

‘Bostanlı’daki hanımefendinin derdi AK Parti değil’

Zeybekci yaşam tarzı tartışmalarıyla ilgili görüşlerini şöyle aktardı:

"Siz İzmir’de yaşam tarzı dediğiniz eğlenceyi Alsancak, İnciraltı, Mavişehir, Bostanlı, Karşıyaka’ya, Balçova’ya, mahkûm etmişsiniz. Yeni eğlence alanı açamamışsınız. Böyle olunca da Bayraklı’dan gelecek insanın eğlenmesine imkân tanıyacak alanları da yaratamamışsınız. Başka yerlerde de eğlence alanları yaratsaydınız kimsenin yaşam tarzı endişesi kalmazdı.

Bakın ben size asıl sorunu anlatayım. Bostanlı’daki hanımefendinin derdi vallahi de AK Parti değil. Bayraklı’dan gelen insanın da orada mangal yapabilmesi lazım. Asıl ona karşı.

Karşı da olabilir. Bunu da saygı ile karşılıyorum. İnsan rahatsız olabilir. Onun için diyorum ki pastayı büyütmemiz lazım."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Hakan Fidan, Riyad'a gidiyor
Seçim Gecesi Skandallarına Bir Yenisi Daha Eklendi: AKP'li Belediye'den 100 Milyon Liralık Fatura!
AK Parti'de Erdoğan-Özel görüşmesinden kaygı duyanlar var
Salona seyirci alınmıyor
Erdoğan ile görüşmede ne konuşacak